Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Darwel 3. 3. 2016 23:41

O tom zadna, to je fakt.

Ale nic to nemeni na tom, ze pak uz to cloveku bude uplne jedno i kdyby ***** pul planety. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod icotech852 4. 3. 2016 07:13

tak to som nasiel za video :D ,komunizmus uz mame za sebou,ale zaujima ma Darwelov nazor ohladne odhodlania tychto ludi.Proste chcem aby sa k tomu videu vyjadril,co si o tom mysli + navyse nejaky ten pokec.

-- 4. 3. 2016 07:15 --

btw,uz ste zase pri sebevrazdach? a co oxid uholnaty? je to bezbolestne?
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 3. 2016 11:28

Mrak píše:
N.Marko píše:Ehm... přesně tohle můžeš říct i o normální smrti, třeba stářím - řešení? Prostě neumírat :D :pozor

Tak určitě! :D
Ale zase, stářím, to už je tak nějak okolí připravené, že pojdeš. :D

Taky ne úplně pravda. Teď si vem, že se třeba dožiješ sto-třiceti a umíráš - sakra lidi budou hodně překvapený a budou si říkat "nééé, ten nemůže umřít, ten tu s námi bude věčně, protože už jste někdy slyšeli o někom, kdo umřel ve sto-třiceti? Naprostý nesmysl, to ti povídám... :hm " a pak ten šok, když nakonec doopravdy umřeš!!!! :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 3. 2016 16:15

"Už jste někdy slyšeli o tom, jak PC udělal řidičák?" 8-P
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 3. 2016 22:13

Máti si chce pořídit super auto, tak starej kchár asi dostanu já. Takže si ten řidičák snad tenhle rok udělám.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 3. 2016 22:38

Obrázek
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 3. 2016 23:56

No a ? :D Aspoň vím že není havarovaný, stočený, ukradený.... Má ani ne 70k Km, automat a je furt jako nový páč je garážovaný.

Psal jsem to dřív. Dream cars něco stojí a v ojeté verzi je nemá cenu brát, protože vás sežerou na servisu. Takže zbejvá obyčejnej konzum. A to je tak nějak jedno, jestli ho dostanete jako přebytečnej, nebo si ho někde koupíte - pořád to je přibližovadlo. Ne Need for Speed v reálu.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 3. 2016 00:30

A co že to je teda za kočár?

Jinak já dneska viděl Mustanga a hned za ním Nissan GTR. To se v Liberci moc nevidí.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 5. 3. 2016 07:45

Mám jen pocit, že jsou to zas pohádky.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 5. 3. 2016 11:23

Ja mam spis dotaz proc si mama chce poridit auto kdyz to co ma nepouziva.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 5. 3. 2016 12:18

Proto mluvím o pohádkách. Úplně proti logice. Asi jako všechno. PC se už do těch výmyslů tak zamotal, že tomu, za prvé, věří a za druhé, už se v tom sám ztrácí a nevidí ty nesmysly. Ale zas se musí nechat, že by to bez něj byla nuda, by bylo forum mrtvé. :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 3. 2016 12:41

Sasakr píše:Jinak já dneska viděl Mustanga a hned za ním Nissan GTR. To se v Liberci moc nevidí.

Dobrá kombinace ;) Dříve jsem chtěl spíše první, ale jak stárnu, tak spíše něco usedlejšího, takže druhé :D Těžko říct, jestli někdy pořídím.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 3. 2016 13:50

Chce smart auto, se všema těma asistenčníma a hlídacíma systémama. To stávající vůz samo nemá... (páč je z doby před iPhonové).
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 3. 2016 18:19

PoliceCollector píše:páč je z doby před iPhonové).
Protože kdybysme neměli iPhony, tak by neexistoval parkovací asistent, ESP, hlídání vzdálenosti od vozidla před námi, asistent jízdy v pruhu apod. Ty seš fakt nemocnej.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 00:25

Nová auta spolupracují se smartphony běžně, přebírají i navigace a tak. Prostě smart cars. dneska má každé auto obrovský barevný dotykový displej, i levné typy. V roce 2007 nic takového nebylo, možná u drahých vozů.
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka