Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 9. 2015 00:11

OK, tak nic, stále se mi ve vyhledávání upřednostňuje ten delta-sr*č a když otevřu novou prázdnou stránku, tak se to tam otevře taky. Není to náhodou nějaký trojan? Z definice asi jo, protože nejde odstranit ze systému.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 28. 9. 2015 00:23

Asi sis při něčem nainstaloval nějaké svinstvo :) Bod obnovení. Kouknout do nainstalovaných programů, kolikrát je to jen nějakej panel, co lze odinstalovat. Možností asi milion, ale to takhle těžce odhadneme. :)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 9. 2015 08:19

No jo, ale kdy? Já neinstaluju nic jak je rok dlouhej...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 9. 2015 10:40

Mně se tam tuhle všude vecpalo Yahoo. Zkontrolovat doplňky a na tuty bude ještě nějakej SW v PC.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 9. 2015 14:36

Tak zrovna na odstraneni delta homes je na netu plno navodu - i obrazkovych. A neni od veci pocitac projet treba i mbamem. Shodou okolnosti se mi ta svine dostala i do pocitace v praci. A to ho pouzivam pouze pracovne a logicky na zadne podezrele weby nechodim. Nechapu...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 14:29

Asi mi jebne! Dělám na své diplomě, perfektně mi to šlape a najednou ***** Avast mi píše, že mi vypršel trial, tak abych si ho jako koupil. Nezájem, odkliknu, píšu dál a von mi zase překryje celé okno. Odkliknu nezájem, píšu a ***** ZASE! Každé dvě minuty mi tam naskočí a já dopr*ele nevím jak to vypnout, protože si ho platit nechci a ani CCleaner ani systém ho nemůže najít, abych ho odinstaloval!!!! Mě fakt jebne a to mi ta práce tak šla! Teď mi tečou nervy, mám chuť někomu rozbít hubu a soustředění je v pr*eli. Jak si mám takhle sakra tu diplomu udělat!? :/
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 10. 2015 15:45

Avast si nemusíš kupovat. Jen prodlužovat free licenci o další rok.
https://www.avast.com/cs-cz/uninstall-utility

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 16:08

Se nechci nikde registrovat. Na to jsem moc paranoidní :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 10. 2015 16:19

Už jen to, že jsi tady, znamená, že bys mohl bejt paranoidní :D Jakmile je něco připojeno k netu, tak už to nebude anonymní nikdy.. A tohle je zrovna registrace bez problémů, avast, no.. Já teda avast nesnáším, brzdí PC neskutečně.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 17:15

Jasně, člověk se neubrání a ani tinfoilové čepičky nepomáhají, ale alespoň se to snažím minimalizovat :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 10. 2015 20:45

Prazaci potreboval bych par tipu. Zacatkem prosince jedu s par lidma na nekolik dni do Prahy a chtel bych jim ukazat nejaky zajimavy mista (cti hospody). Kde se tam da najit nejaka tradicni knajpa, nejlepe spojena s historii a podobne. Kdysi jsem cetl, ze je tam par mist kam radi chodili na pivo ruzni cesti umelci, ale uz si nepamatuju na jmena.

Vzhledem k tomu ze jsem byl v Praze vseho vsudy 3x a naposledy tak pred 10 lety tak fakt nevim. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 21:54

... koukni se na Adéla ještě nevečeřela - tam se ty hospody vyjmenovávají :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 10. 2015 00:09

Nonsenc, jdi po pivovarech, těch je kotel.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 10. 2015 13:03

To jsem se toho tady zase dozvedel...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 10. 2015 17:06

No já ti pomohl jak jsem nejlépe mohl vzhledem k tomu, že jsem mimopražský.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka