Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod lexoun 8. 9. 2015 23:54

Pařím CSGO :twisted:

Obrázek
lexoun
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 14. 9. 2015 16:03

SCobra píše:icotech852: Ona taky NVidia má nárok na vyšší sebevědomí, když nabízí lepší technologie a vlastně lepší skoro všechno kromě ceny.

no ja neviem no.... pri kupe grafickej karty mi prisla Nvidia skor len ako technologicky gigant,ktory si ani nevie priznat svoje zlyhanie....ale chapem to,pretoze sa okolo toho tocia obrovske peniaze.Ja som povedal Nvidii nie.

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comme ... t_support/

https://www.youtube.com/watch?v=Dnn0rgDaSro
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 9. 2015 16:57

Otázka je, jestli s tím NVidia do budoucna hodlá něco dělat a nebo ne :)

Problémy AMD s každou druhou větší hrou, protože nejsou schopní vydat nové ovladače včas, jsou bohužel pověstné. A já si je raději ušetřím.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Darwel 15. 9. 2015 07:25

Tyjo, jsem si v rychlosti projel pár dalších odkazů z linku... Wow. :lol: nVidia to kapku zeslonila. Zase na druhou stranu, ty benchmarky jsou tak někde ve fázi pre-beta a oba výrobci mají poměrně dost času s tím něco udělat, než začnou vycházet opravdové hry. Trošku bouře ve sklenici vody, ale sranda to sledovat, bitvu mezi červenejma retardama na jedný a zelenejma retardama na druhý straně.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 9. 2015 15:41

Já jsem sice zelenej, ale bral jsem to z hlediska ovladačů atd. Sice jsem za nV dal víc, než za výkonnější amd, ale fakt mi to netrápí. A navíc nějak skoro nehraju poslední dobou. A když už, tak třeba SimCity či Cities Skylines :D A nebo CoD2. :mrgreen: Ale hádat se kvůli grafice apod. rozhodně nemá smysl. Každá stáj má své + a -, jen magoři se dohadujou, že to jejich je nej..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 15. 9. 2015 15:48

Já naštěstí měl spoustu grafik od obou značek, takže to neřeším. Před páru lety měla Nvidia silný výkon dle papíru, ale v reálu prd a ovladače stály za nic. Pak zase AMD (tehdy ATi) vydávalo sice ovladače častěji, ale taky dost často s fatálními chybami, zato výkonu na rozdávání. Jindy zase Nvidia přišla s nápadem, že zamknout taktování pro střední třídu je strašně cool, tak to udělali a přidali miniaturní sběrnici.

Ale mezi tím je vždy světlé místo a naštěstí se oba výrobci střídají. Pravda, častěji na špici je Nvidia, avšak mám pocit, že AMD (i) díky výrobě GPU pro obě konzoly, dostalo novou šťávu do křídel a snaží se produkovat kvalitní výrobky a konkurenci minimálně dohnat. Vždyť ještě před páru lety nic jiného než Nvidii nemělo smysl kupovat, i když cenu stříleli nesmyslně vysoko.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 9. 2015 16:00

Jsem v Londýně a kromě hnusneho počasí mě mimořádně nas*ala veřejná doprava, konkrétně autobusy. Až se vrátím domu napíšu víc.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 9. 2015 00:45

Asi dostanu od Lo!Zzy vynadáno jaký jsem blbec a že by to neměl být problém, ale... no, prostě takhle:
Nějakého debila na Londýnské radnici napadlo, že by bylo dobré udělat něco s tou šílenou dopravou a asi by bylo fajn, kdyby lidi a turisté více užívali prostředky hromadné dopravy jako je metro, nebo autobusy. První krok který byl v tomto směru udělán byl zdražení metra. Dneska jsem prostě nebyl schopný najít nějakou variantu jízdenky, která by platila dejme tomu půl hodiny, nebo jen pro jednu jízdu. Namísto toho mi byla předložena varianta celodenní jízdenky za 12 (slovy dvanáct!!!) liber na osobu - nebyl jsem sám a a jednu jízdu z jednoho kraje Hide Parku na Trafalgarské náměstí se mi 24 (slovy dvacet čtyři!!!) liber platit nechtělo. Další variantou je tedy bus.
Kreténa na radnici napadlo, že by asi bylo fajn, kdyby si rezidenti koupili kartu a z ní platili jízdu busem, takzvanou Oyster Card - podle webovek ta nejlepší cesta jak si zajistit cestování busem po Londýně (spojená s nutností se registrovat atd... ), což znamená dát 3 (slovy tři) libry za aktivaci a dalších 10 (slovy deset!!!) liber za kredit který bych v dnešním případě použil jen jednou a to na cestu dlouhou něco okolo tří až čtyř kilometrů!!!! Dopí*i které hovado tohle ku*va vymyslelo!!!! V Bristolu za tohle vzdálenost zaplatím 1,5 liber v mincích, bez registrace a na místě a ku*va neříkejte mi, že to je horší způsob, než v Londýně. Další způsob je platit pomocí vlastní kreditní karty - což by bylo v pořádku, kdyby se tento způsob dal použít na více než jednu osobu - nebyl jsem sám a tak bych onoho spolucestovatele musel nechat na zastávce. Váááááážně vymakané, to se musí nechat (pointa je, že tu Oyster kartu lze také použít jen pro jednu osobu, takže bych ji musel koupit dvakrát, takže opět pro jednu cestu by to dělalo 26 liber - no žůžo).
Vzhledem k tomu, že chcalo jako z konve a mě se fakt nechtělo tak šíleně vyhazovat, prostě jsme koupili deštník a trpěli. Velké bravo Londýnské radnici a její snaze podporovat turismus.

Bottom line - važte si cen dopravy v Čechách. Fakt nevíte, jak levné a dostupné to tam máte.
Naposledy upravil N.Marko dne 17. 9. 2015 12:57, celkově upraveno 2
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 9. 2015 01:06

I v Itálii mají hromadnou dopravu docela levnou :) V Římě 1,5 Eura za nepřestupní na 100 minut.

26 liber je docela brutál.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Darwel 17. 9. 2015 07:16

F klidu, klasika. :mrgreen: Jednosměrná jízdenka z Amsterdamu do Zaandamu (tak 6 kilometrů?) stojí deset euro. :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2015 08:41

No abych to uvedl na pravou miru - Hyde Park a Trafalgar Sq (Charring Cross?) jsou zastavky v zone 1, takze za jednu cestu platis (myslim) £2,60. Jizdenky na cas tu nejsou ale kdyz si u okynka koupis Oyster Card za, mam pocit £5, tak tech £5 uz na te karte je. A zadna registrace samozrejme neni potreba - to je jenom kdybys chtel na kartu pridavat penize on-line, zkontrolovat si vypis nebo si na ni koupit treba mesicni. Plus kdyz mas Oyster a utratis vic nez je denni jizdenka pro danou zonu, tak potom v te zone jezdis automaticky zadarmo. Myslim, ze ses dival na denni listek pro zony 1-9, ten stoji kolem £12.

Busy penize neberou a jedinna moznost je listek nebo karta. Bus je tusim kolem £1,60 kamkoliv.

Jinak pesky je to z Hyde Parku kolem Buckingham Palace na Trafalgar cca 20 minut.

A ano pocasi vcera stalo za houby, vsiml jsem si, ze par podchodu bylo dokonce i zatopenych s 20 cislama vody.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 17. 9. 2015 09:50

Jak jsem byl v Londýně, tak jsem si Oysterku koupil i s přítelkyní a dalšíma známýma, na týden to bylo super a cenově to vyšlo ok.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 9. 2015 13:04

Ertefol: No já byl v Londýně jen na jeden den.

Llo!Zza: Je mi jasné, že když se v tom zahloubáš, tak najdeš rozumě levný způsob dopravy, ale můj případ ilustruje jak se asi cítí turisté na jednodenním výletě - to jsou prostě klacky pod nohama.
Btw: Hyde Park jsem myslel ten vzdálený konec v Kensingtonu. To dá trochu víc než 20 minut. ;-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2015 14:00

No tak turisti se bud muzou zeptat personalu nebo pouzit ty vicejazycne automaty, kde zadaji kam chteji jet a vyplivne jim to listky. Ja verim ze lidi tohle nemusi vedet, ale kdyz nevim tak se zeptam.
Jinak bych asi radil se Londynu v nejblizsi dobe vyhnout - zrovna koukam na zpravy kde se resi, ze podle MI5 je narodni ohrozeni nejvyssi za 30 let, takze zima tu bude asi pekne horka.

Jo a priste muzes pouzit ty kola kdyz nebude prset, tam je to zdarma kdyz to vratis do 30 minut.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 17. 9. 2015 15:14

Takže další (véééé-é-é-é-lmi nečekané) teroristické útoky na metro, busy apod.?
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka