Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 4. 2012 17:08

No, to je otazka. Ja zase uprimne nechci cekat az se najde neco co by mne bavilo. Jednak nechci a jednak si to nemuzu dovolit. Takze musim sehnat co nejdriv cokoliv. (akorat se na mne nezlobte, ale do KFCcka delat fakt nepujdu :D). Stejne jsem to mel cekat...posledni 2 roky byly desne pohodlny. Tak moc, ze se divim, ze se neco neposralo driv. Ted to ale dopadlo o to trvrdeji.

Ta prace mne celkem sere, hlavne proto, ze jsem vlastne nic spatne neudelal a celkove to bylo vudci mne dost nefer. Proste cloveku co tam delal dva roky najednou rekni nazdar a nasadili misto mne cloveka co tam delal mesic...nevim jestli nekomu podrzel, nebo jak to bylo.. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 18. 4. 2012 17:30

mno tak zkus mcdonalds :d

jinak jak se rika vse spatne k nečemu dobre lojzzo .) to zmaknes
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 18. 4. 2012 17:34

No vidíš, Ty máš našetřeno :) Jenže já neměl z čeho šetřit, když mi šéf neplatil. Jsem tam dělal prakticky zadarmo.. Takže jsem byl bez koruny, bez přítelkyně, no pěkně se to sešlo. Ale protože jsme se rozešli v klidu a v pohodě, tak mi pomohla do doby, než jsem peníze získal a vrátil jí to. Za to jsem jí vděčný. Pořád nechápu, jak se může někdo rozejít tak, že spolu pak nemluví. Vždyť všechno jde vyřešit v klidu. A ať je chyba na jakékoliv straně, vždy se dá dotyčnému odpustit a zůstat alespoň kamarádi. A u nás to funguje :) Tak držím palce, ať se zítra probudíš, mávneš rukou a řekneš si "No co :D "
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 4. 2012 17:48

Podržel, vyleštil, vykouřil a zabalil na cestu... :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 4. 2012 17:54

Mrak - to je ta ironie, mne uz nic jinyho nezbyva nez si rict "no co, tak znovu a lip". :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 4. 2012 20:44

A k nám se vrátit nechceš?

SCobra píše:Tak to hodně štěstí :) Nicméně většina lidí v mém okolí se shodne, že každá změna zaměstnání u nich byla k lepšímu :) Nemusí to platit obecně, to je pravda, nicméně myslím, že máš poměrně vysokou šanci :)

Ono to na začátku vždy vypadá lépe, ale nakonec je to zase taková ta normální práce jako všude :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 4. 2012 21:34

"No a co" je potřeba si říct teď ;-) A jestli ti můžu něco poradit (stejně se tím nebudeš řídit, ale co kdyby...), vezmi teď jakoukoliv práci, klidně i to KFC. Přitom můžeš dál hledat. (Nejen) z vlastní zkušenosti vím, že jakmile ti začne téct do bot, shání se práce o dost hůř.

Přesně tohle teď řeší kamarádka - vyhodili jí z práce, dostala 90 tisíc odstupné a tak na to kašlala. No a teď peníze došly. A to už není taková sranda :)

tdjohn: To je pravda. Nakonec je to stejně jen práce :D Nicméně změna vyhodí člověka ze zajetých kolejí, což je dobře.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 4. 2012 22:25

Zase tak zly to neni. Aktivne si shanim fleka, to jo, ale kdyz mam volny dny tak obcas muzu delat s tatou, kterej dela sam na sebe. Takze zkratka neprijdu. Ale nechci toho moc vyuzivat, protoze mne plati z toho co vydela on, takze mu nechci zbytecne brat.

No a znas to jak je to s temahle pracema...cloveka tam pomalu stahnou z kuze az pak nema silu ani naladu chodit na pohovory nebo si neco hledat. navic ja jsem si rikal, ze kdyz mam ted tolik casu, tak bych si alespon mohl udelat ridicak konecne. :D

tdjohn - ne, do ceska mne to vubec netahne. I kdyz bych tam mozna sehnal praci lip...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 18. 4. 2012 23:08

O tom trochu pochybuju, že bys sehnal tady lépe ;) Ale to je věc názoru. A jak správně říkáš. KFC, MC, Obchodní centra, to je prostě na prd, přijdeš domů utahanej jak prase a nemáš náladu hledat něco jiného, radši hledat rovnou něco, kde to nebude tak hrozné a vydržíš tam, popř. budeš mít čas a sílu na hledání něčeho jiného..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 4. 2012 01:26

Tak jsem vyzkoušel to slavný FXAA, těšil jsem se, že mi to vyhladí Trona, v kterým mi MSAA vynucený ovladačem nefunguje...a nemá to žádnej efekt :-(

-- 19. 4. 2012 01:28 --

Aha, beru zpět, je potřeba to vynutit globálně. No není to nejhorší...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 4. 2012 08:36

Loizza: Tak to potom jo :)
Myslím, že když člověk chce, tak si tu energii i čas najde ;-) Já chodím domu utahanej a to v v řetězcích nedělám. Naopak, když mám celý den co dělat, není to tak hrozný :)
Tady bys asi s tvojí znalostí angličtiny sehnal práci líp, ale nevím, jestli by to za to stálo :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 4. 2012 09:29

Ja to spis myslel tak, ze tam znam vic lidi, takze mam vetsi okruh znamych kterych bych se mohl zeptat na nejakou potencionalni praci, nebo by mi ji mohli dohodit. A taky je tam ten fakt, ze doma nejsem cizinec, ze jo...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 4. 2012 09:31

Ty máš tady víc známých? :) Bych myslel, že to bude spíš naopak, když v UK už nějakou dobu jsi :)
Jo, s tím cizincem mi to došlo :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 4. 2012 09:56

Tak prirozene mam v CR vic lidi na ktery se muzu spolehnout. At uz rodinu, nebo treba spoluzaky...ale o to nejde. Par znamych tu mam, ale nestaci to. Je to celkem tezke tu najit nejakou dobrou cz/sk komunitu, protoze, priznejme si, na cizince se pokazde budou divat domovske narody tak trochu z patra...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 4. 2012 19:46

SCobra, vyhození z kolejí je super. Ale to je tak jediné.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka