Já zase vybílil účet a doufám, že to do další výplaty nějak rozchodím. Tedy, on by to nebyl až takový problém, dokonce i s rezervou, jenže ženský. Znáte to. Nějaké Kino, kavárnička, večeře a je to v loji.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Neblbni, za chvíli je tu Vita a ty vyhazuješ za nesmysly
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn píše:Neblbni, za chvíli je tu Vita a ty vyhazuješ za nesmysly
Na to mám už půl roku peníze stranou plus železná rezerva. Do těchhle nesahám.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Jo a vyzkoušel jsem Nvidia 3D vision. Tedy respective ségra zkoušela, na mě to nefunguje (mám jen brýle s barevnými sklíčky a ten obraz se moc liší, což je problém, když na jedno oko vidím hůř), prý je to dobrý. Akorát mi to nefungovalo v Call of Juarez, ačkoliv by mělo. A asi to jede jen v DX9/10 aplikacích, na DX7 to nejelo (NFS Porsche, to jsou přepokládám sedmičky).