Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod USER47 19. 1. 2012 21:17

Sasakr: Což o to, já se taky snažím, ale když jsou ke každý zkoušce třeba jen dva termíny a všechny v lednu, tak si při osmi předmětech moc vybírat nemůžeš:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 1. 2012 00:38

Od té doby co jsem změnil školu se cítím tak ňák spokojenějc.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 1. 2012 00:44

od te doby co vysel trailer k resident evil 6 se citim ***** spokojenej !
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod mtmccox2 20. 1. 2012 00:47

Tlemím se jak můžu
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 1. 2012 01:56

Nemáte někdo zkušenosti s volanty Fanatec ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 1. 2012 22:09

Koukam na protesty v Americe. Celkem to tam vre.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 1. 2012 22:35

Umíte někdo identifikovat tu hudbu, co dává Danaboe na konec každýho videa? http://www.youtube.com/watch?v=FHbwf92x6ME Zajímá mě to proto, že stejnej track byl ve hře Cobra 11, ale nezdá se mi, že by byl původem z ní.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 1. 2012 12:46

Co říkáte tomuhle? http://www.game2k.cz/text.html?page=15 Za stovku mi to nepřijde špatný.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 1. 2012 12:52

Rozhodně zajímavý nápad, ale za tak málo korun jim tam stejně budou psát maximálně děti a úroveň bude strašná.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 1. 2012 13:10

Mně přijde kilo za čtenářskou recenzi náhodou dobrý, uvažuju, jestli bych něco nenapsal. Ceny tam jsou fajn, ale když se přičte poštovný, tak to bych toho musel napsat docela dost, abych si mohl vůbec něco objednat. Bejt z Brna, tak bych neváhal.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 1. 2012 13:21

Když se podíváš na běžné čtenářské recenze, tak je i ta 100,- moc. Podle mě to musí mít trochu úroveň, aby ti to zaplatili. A pak už se to zase nevyplatí, protože ji budeš psát déle, než bys vydělal třeba v práci. Líbí se mi ale ten přístup, protože kvalitní recenze v obchodě jsou dobrý nápad, jen tím financováním si moc nejsem jistý. Možná by bylo lepší mít pár kvalitních recenzentů, jenže pak už to zase nemá takovou formu reklamy. Takhle si děcko řekne, že něco sepíše a pak to tam ještě musí utratit.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 1. 2012 15:26

Víc jak hodinku, hodinku a půl si myslím, že by to zabrat nemuselo (koneckonců kdysi jsem taky psával), oni tam určitě nečekají profesionální kvalitu (navíc co je to profesionální kvalita? Když čtu dneska ty "profesionální" recenze, nestačím se divit), jen aby se to dalo číst, mělo to hlavu a patu a nebyly tam chyby. A kilo za hodinku až hodinku a půl je klasická "brigádová sazba".
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 1. 2012 15:47

Profesionální kvalita je když umíš psát, vyznáš se ve hrách a dokážeš věci hodnotit. To u nás opravdu většinou neexistuje, ale určitě za to psaní něco dostanou. Právě, brigáda dobrá, ale na brigádu za 100,- chodějí tak maximálně "děti".
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod mtmccox2 21. 1. 2012 15:51

Zahřívám se čajem, poslouchám GNR, čtu fóra. Přemýšlím, zdali a kde večer uspořádat radovánky tutový.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 1. 2012 16:33

Já už si domluvil chlastačku s kámošem, pozval jsem kámošky a dáme od pondělí do středy ^^ :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka