Já si kdysi nechal k narozkám koupit Sennheiser HD 201 a jsem spokojen A na poslech venku mám špunty od SE, co byly k telefonu a hrajou opravdu kvalitně, až mě to překvapilo
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9
Dnešek byl úspěšný, dva zápočty Ale cesta domů nic moc. Vyjíždím od školy: "jupíí, sníh, plyn pěkně dolů". Po cestě ze školy: "proč se všichni tak táhnou" V půli cesty: "proč to ku*va stojí!" Po půl hodině na témže místě: "proč to ku*va stojí, pomočím se". Doma: "...to je úleva" Ale jinak to byl fajn den...
Fajn večer s kámoškama u vína... a teď hodinka NFS The Run, takže zábava-včetně toho The Run.Já nevím co proti tomu ty recenzenti mají...jasně nej NFS bylo Porsche 2000, ale to už dnes graficky nebude ono.Za mně The Run palec nahoru...a dobrou noc!
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti