Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod includes 8. 12. 2009 15:56

Dneska nemám náladu na to, aby mě měl někdo s*át :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 8. 12. 2009 16:01

Ty jsi ho_vno? Že tě někdo se_re? ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 8. 12. 2009 16:09

Odmítám se s některými jedinci bavit o jejich psychické stránce těla, navrhuji lehké zkrocení daného uživatele, navrhnu to v Interní sekci.
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 8. 12. 2009 16:39

asi nejdebilnejsi firma v moravskoslezkem kraji a ja v ni zrovna delam
proslycha se ze budou dva prescasy tzn. 12 sichet v kuse pred svatkama
premyslim s cim jit na neschopenku
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 12. 2009 17:12

Uf, tady se to rozjelo. Nevím, jestli někdo špatně četl můj příspěvek, ale já jen napsal to, že zkopírování dle mého není krádež a zároveň nelze říct, že ten, co si stáhl hru, poškodil výrobce (vydavatele) o hodnotu tý hry.

Chemist, ty jsi psal, že by stažení hry mělo být trestné a ono taky trestné je. Není trestné stahovat hudbu, filmy, fotky, ale stahování a držení ilegálního sw trestné je. Uploadování je ale trestné i u filmů a muziky a pochopitelně i toho sw.

Jinak nevím, jestli to tak vyznělo, ale já nejsem žádnej pravověrnej warezák, však taky nejsem žádnej velkej hráč. Spoustu času jsem strávil u koupených her a free her (Assault Cube a There např.) a pokud něco stahuju, nutí mě k tomu většinou absence dema. Samozřejmě, že stahování není zrovna dobrá věc ale upload je dle mého horší a to je věc, kterou bych já tedy neudělal.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 8. 12. 2009 18:47

na to ze se hry stahujou se maji distributori a herni vyvojari (vubec tem je stahovani u zadku ti uz zaplaceno dostali) docela dobre herni prumysl ma i v krizi super mega obrat a jak by hra nesla stahnout tak se hned neseberu a nepujdu si ji koupit naopak jak si ji stahnu a neni to rychlokvaska typu crisis a call of duty mw 2 (osobni nazor) tak si ji i koupim (btw crisis mam doma originalku ale za hezkych 250 kc za vic mi to nestoji)
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 8. 12. 2009 19:12

Mám v puse nějakej nádůrek, prej nezhoubnej... Ach jo :( - i nezhoubnej stačí na starosti...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 12. 2009 19:23

:oboze :roll: :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 8. 12. 2009 19:25

No, vesměs nezhoubnej ale může se ve vzácných případech proměnit i ve zhoubnej, tak mi držte palce ať mi to v poho vyndaj...Někdy prej musej odseknout i pěknej kus kosti, každopádně mi to budou muset řezat, protože to je pod zubama...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 12. 2009 19:26

PC, Ty jsi ztracenej :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 8. 12. 2009 19:33

Doufám že ještě ne... Prej to snad rakvovina není... Teda doufám... To víte, taky to může bejt milosrdná lež. Náš dědeček jeden měsíc ještě lezl po stromech a za dva měsíce ležel jako lazar a za další dva měsíce měl kremaci.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 8. 12. 2009 19:48

Optimista jako vzdy :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 12. 2009 20:00

Dělám si výběr do auta.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Weightlifter 8. 12. 2009 20:43

Alianna Hitomi píše:na to ze se hry stahujou se maji distributori a herni vyvojari (vubec tem je stahovani u zadku ti uz zaplaceno dostali) docela dobre herni prumysl ma i v krizi super mega obrat a jak by hra nesla stahnout tak se hned neseberu a nepujdu si ji koupit naopak jak si ji stahnu a neni to rychlokvaska typu crisis a call of duty mw 2 (osobni nazor) tak si ji i koupim (btw crisis mam doma originalku ale za hezkych 250 kc za vic mi to nestoji)

Nevím jestli zrovna Crysis se dá nazvat rychlokvaškou, ve vývoji byl poměrně dlouho, to že ho proběhnete za pár hodin je už jiná věc
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 8. 12. 2009 20:50

Je to rychlokvaška jako hra, jako engine je to opravdu parádní kousek... Popravdě já jsem hodně proti Crysis. Jako technologické demo skvělé, jako hra naprosto příšerná záležitost, ale to je můj názor a je mi jasné, že třeba Weight bude proti :)) (co nemá supr čupr grafiku není hra) ;)
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka