Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2009 21:39

SCobra píše:Jsem se ho chtěl zastat, i když si to nezaslouží... Ach jo, hlavně že Weight a jiní se tu warezem nikdy netajili...

Proč tam píšeš zrovna mě? Já tu snad warez nějak propaguju?
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 12. 2009 21:40

Jo :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2009 21:43

Kde jestli mohu vědět :wink:
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 12. 2009 22:06

No tak třeba zrovna v tom zamčeném tématu :-) A nebo třeba v tom tématu o pirátství, co si tak vzpomínám... :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 7. 12. 2009 22:14

mirdasl píše:Proč lidi kradou hry ;-]

mozna ..protoze clovek sedici denne u internetu prestava vnimat hmotnou podstatu her (a vsecho ostatniho) ....on hru vidi jako smetiste linku..nikoli jako box s dvdckem, po kterem natahuje ruku........rekne si hm...dalsi blbost co mi sebere 6 hodin zivota....sosnu...pokecam s ostatnima co na to rikaji...smazu ...a tim to konci ...

proto mi prijde vyraz "kradez" trochu zcestny..a spis bych to nazval samoobsluhou...kde si lidi proste berou co vidi...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 7. 12. 2009 22:15

Čili krádež...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2009 22:16

Já jsem nedávno zjistil, s poctivostí nejdřív pojdeš, takže být poctivý se nevyplácí
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 12. 2009 22:23

Počkej jak budeš řvát, až tě někdy okradou :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 7. 12. 2009 22:23

Weightlifter píše:Já jsem nedávno zjistil, s poctivostí nejdřív pojdeš, takže být poctivý se nevyplácí

nedavno? =) ...tohle by se melo rikat novorozencum =D (kteri neveri na porekladla "na kazdyho jednou dojde" ....protoze v zaveru stejne dojde na kazdyho)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 7. 12. 2009 22:26

Weightlifter píše:Já jsem nedávno zjistil, s poctivostí nejdřív pojdeš, takže být poctivý se nevyplácí

Největší blbost, jakous mohl říct. Ne poctivost, ale naivita a přílišná důvěřivost se nevyplácí...poctivost je díkybohu ještě proč zachovat...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod inexplicit 7. 12. 2009 22:26

SCobra píše:Počkej jak budeš řvát, až tě někdy okradou :D

zalezi podle toho co :D ......nektere veci bych nejradsi nechal ukrast dobrovolne...

vas okradl nekdy neko o neco cenyho? (krom zeny) ...nemyslim zapomenute/vypadnute veci atd..proste kradez
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 12. 2009 22:31

Ne, já si na svoje věci dávám pozor :-) To bych mu spíš urazil ruce než by mi něco ukradl :D A proto chápu, když si svoje věci chrání i ostatní :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 7. 12. 2009 22:41

no..zivot by byl o dost prijemnejsi..kdyby se nemuselo vsechno porad hlidat a zamykat...

blizi se rok 2010 ,,a prijde mi celkem zvlastni..ze do ted neni rozsirena neaka univerzalni ochrana na pc software ..co proste prolomit nejde... ..soft co znemoznuje kopirovani...aneb stop dvd ctrlc ctrlv :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 12. 2009 22:51

Nejlepší ochrana proti kopírování je špatně vypálené médium :D Páč se to sice vypálí, lze to přehrát, ale už to nezkopčíš, soubor je poškozen :D U her to takhle nejde teda, ale u filmů ano :D Když je to třeba uprostřed filmu, tak je po ptákách :D Já osobně jsem mezi. Kouknu, co to je, pokud to vypadá k světu, zkusím, líbí, dohraju většinou a pak šetřím, abych si to koupil. Nelíbí, smažu a ani to nehraju dál.. Jednoduché. Problém v dnešním světě jsou ceny :D Jsem rád, když cena klesne na tři kila a koupím si těch her víc a mám z toho radost :D Třebas jsem si koupil hru za korunu :D Plus poštovné 50 Kč. PC byla 200 :D Ale třeba občas je nutkání koupit hru hned. Jako příklad Orange Box.. 1400 Kč, když to vyšlo, měl jsem předobjednáno.. Crysis jsem koupil kdysi za tři kila a za dvě ho prodal. Pak jsem si koupil Crysis maximum edition za 500 a mám tam vše. Kdybych nad tím přemýšlel, tak cena by byla v době vydání přibližně 2000 :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 7. 12. 2009 22:58

Devětkrát :D asi pokořilo rekord :)

Já si Orange Box koupil za 1300, dneska bych ho měl o tisícovku levnějš... a kvůli kompu jsem si ho pořádně zahrál až o rok pozdějš :D

Crysis mám za 250, což nesere, ale takovej Gothic 3 jsem si kupoval za 999,- a pak na to chvíli nadával, než vyšly první CP. :)

Jinak filmy zásadně kupuju za stovku :D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka