Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 29. 10. 2011 20:14

N.Marko: Však Google koupil Youtube. Účet je ten samý.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 10. 2011 20:22

Hezký, ale co já s tím!? Já prostě NECHCI být otravován. Až přijde potřeba udělat si YT účet, volání přes google, nové rádoby užitečné funkce/skiny/cingrlátka a různé další znepřehledňující a zaprasující ptákoviny, ZEPTÁM SE! Místo toho mi google každých čtrnáct dní cpe nějakou novou rádoby užitečnou funkci, co dva měsíce překopává google docs, neustále mě upozorňuje, že rozlišení/přiblížení na monitoru není podle něj to pravé ořechové a samozřejmě odmítá korektně fungovat pod Operou.

Věřte, že nebýt v redakci, kde celý systém jede pod googlem, tak ho skoro nepoužívám.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 29. 10. 2011 20:24

Google je všude. :D Já teda mám účet, mám i na yt vytvořeno, ale jaksi taksi jsem se nedostal k tomu, abych to pořádně používal. Pořád jedu ve starých kolejích. Office 07, mail na centru, asi jsem stará škola :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 10. 2011 20:26

Office 07, mail na seznamu...i účet na youtube mám na mail na seznamu, akorát se to holt tak nějak samo převedlo v nějakej ten jejich google účet. Je mi to fuk, nepoužívám ho.

-- 29. 10. 2011 21:27 --

Jinak já vám nevím, ale tohle mi prostě přijde furt několikrát realističtější než BF 3 http://www.youtube.com/watch?v=WEFGZqkpQ_s
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 29. 10. 2011 20:27

N.Marko: Klídek, se přes Google Dashboard https://www.google.com/dashboard/ odhlaš od čeho potřebuješ. A příště se nepřihlašuj na youtube, když ho nechceš mít mezi službama. ;)
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 30. 10. 2011 10:47

Kdo to tady ovládal ruštinu? Tam jsou přechodníky, že? Alespoň některý tvary mi tak přijdou http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0% ... 0%B8%D1%87 Tohle totiž překládám :-(
Naposledy upravil Sasakr dne 30. 10. 2011 14:05, celkově upraveno 1
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mtmccox2 30. 10. 2011 12:19

Rusky mluvím nativně, ale co je přechodník nevím, protože gramatiku jsem se neučil :)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 30. 10. 2011 13:20

Tak to bys mi mohl prosím pěkně tohle přeložit, protože to je tedy síla "то есть, чтобы долг мой казне постепенно погашался причитающейся мне из дирекции Императорских театров поспектакльной платой"
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mtmccox2 30. 10. 2011 13:35

Dost volně, ale snad se zachováním smyslu:

To jest, aby se můj dluh ve státní pokladnici postupně snižoval, díky výplatě, která se mi příčítá z ředitelství (vedení, dírekce, cojávím) Imperátorských divadel.

Slovo поспектакльной neznám, asi to má vazbu na tu výplatu (protože když hodím do googlu поспектакльной, tak vždycky jsou výsledky v souvislosti s platem), akorát vím, že спектакль je divadelní představení/vystoupení.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 30. 10. 2011 13:57

Díky, něco takovýho jsem taky vyplodil. Doufám, že ruštinářka bude stejně bezradná :mrgreen:
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 30. 10. 2011 22:22

Ach jo - umřel Neprakta :(
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 10. 2011 01:18

Jo, ten byl fajn, odpočívej v pokoji.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 10. 2011 19:40

Héééj co to je ? Já chci zpátky svůj nick !!!! Co se to děje ?!!! Konec světa - PC bez PCho ?!
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 31. 10. 2011 19:43

Už jsem zase PC - co to je za mámení pekelná ?!!!!
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka