Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 4. 10. 2011 14:47

Prisel jsem z pohovoru.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 10. 2011 15:34

A pocit? Já poprvé z pohovoru měl bobky, ale nakonec to proběhlo hladce, i když mě nevzali. Čekal jsem, jak budu nervózní a nic.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 4. 10. 2011 15:55

Ale jo, celkem dobry. V kresle uz to bylo taky v pohode. Vysledky se pry dozvim do konce tydne, tak nezbyva nez cekat. Ale myslel jsem, ze to poseru. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 10. 2011 16:40

Jo, tak tohle jsem slyšel často, že se ozvou apod. Nakonec nic, hrozný jednání. Z X firem se ozvalo jen pár a jen jedna firma mi řekla, jaké mám z jejich pohledu pro ně nedostatky a co bych se měl doučit apod. Ono teda nakonec to byli docela mladí kluci, takže jsem jim vděčný.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 4. 10. 2011 16:43

Nj ale tak rozumej, kdyz po mne meli jeste dali lidi tak mi nemuzou rict, ze mi to z fleku davaji.
Ale jak rikam - odchazel jsem s dobrym pocitem. I kdybych to nedostal, tak vim, ze jsem se aspon snazil.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod srato 4. 10. 2011 17:25

konecne mam letenku a tak balim, zitra konecne domu
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 5. 10. 2011 13:09

Za chvli na letiste na dlouho odkladanou dovolenou.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 6. 10. 2011 04:53

Rakovina je strašný zlo a Steve Jobs si jí nezasloužil, neznal jsem ho, ale ten člověk byl génius. Sbohem Steve.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 10. 2011 06:03

Lojza: To je jasný, já jen myslel to, že se pak ani neozvou, že vzali někoho jiného. Co je za problém napsat mail nebo i blbou sms, že vzali někoho jiného? S tím se počítá, že před i po Tobě budou mít pohovor ještě ostatní, vždyť lidí bez práce je mraky.. :)

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 10. 2011 08:07

Tak jestli se neozvou do konce tydne tak je jasny ze vzali nekoho jinyho. :D

Teda, celkem sila. V Hotelu jsem chytili nejakou free wifi a hned prvni zprava dne ze Jobs zemrel.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 6. 10. 2011 09:48

profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod PC 6. 10. 2011 11:53

Tak jsem obrázek Steva Jobse nahrál na všechny hračky od Applu co mám doma. Víc pro něj udělat nemůžu. Použil jsem obrázek co je dneska na Apple.com. Jedno je jisté - nic už teď nebude tak jak bylo předtím, ale já doufám že Steve tentokráte vychoval své nástupce a Apple pojede dál i bez svého zakladatele. Mimochodem - všimli jste si někdy jaký měl ten muž pronikavý pohled ? Osobně věřím že Apple i bez Steva ukáže nějaký další směr, třeba projekt Siri vypadá hodně zajímavě a přiznám se že něco podobného se mi líbilo už v legendárním Knight Riderovi (i když konverzující kompy patří do mnoha sci-fi filmů že...). Bylo by škoda kdyby s úmrtím Steva Jobse skončil i Apple. Přece jen - na rozdíl od Samsungu a dalších konkurentů se soustředí jen na IT/komunikace a jejich hračky i když jsou v EU dražší nežli v Americe jsou "durable". (Teda až na bílej MacBook ale ten už se nedělá.)

Co k tomu říci ? Díky Mr. Jobsi. Díky za všechny ty nádherné hračky ! (A taky grafický rozhraní, ovládání myší, USBéčko - atd... - ne Jobs nutně vše nevynalezl ale uměl si to vydupat a prosadit.)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 10. 2011 15:27

Díky za myš a USB. Zbytek mi byl čert dlužen.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 6. 10. 2011 17:20

No po tom tvém postu pod jedním článkem o Jobsově smrti bych taky řekl, že si nám byl čert dlužen :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 10. 2011 18:13

Kterej konkrétně, napsal jsem jich hodně :-D No ne, ale vážně, kvůli iPhone mánii a snaze všech výrobců o kopírování si člověk jako já dneska prostě dokonale vyhovující telefon nevybere. Pravdou je, že za to Apple nemůže. Jobs pro mě každopádně zůstane nikoliv technologickým géniem, nýbrž marketingovým.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka