Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 7. 2011 01:11

Ano sefe bude, zrovna pred 3 tydny točili v jedne restauraci kam dost chodime
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 7. 2011 08:22

PC, byl bys slavnej :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 7. 2011 10:10

Tomkalhotka píše:Ano sefe bude, zrovna pred 3 tydny točili v jedne restauraci kam dost chodime

A? Chutnalo?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod David Klouda 14. 7. 2011 17:42

Asi jsem blbeček, ael nemůžu najít, kde si tady odstraním odkaz na FB? Vůbec to nemůžu v nastavení najít, poradíte někdo?
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 14. 7. 2011 18:29

Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod David Klouda 14. 7. 2011 18:45

Díky moc ;)
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 7. 2011 23:09

Tak se nám povedlo ucintnout do notebooku pití, cca dvě lžičky. Tak dvě sekundy, než jsem to otočil, pak cca minuta, než jsem to vypnul. Bohužel mě nenapadlo vyndat baterii, takže tu jsem vyndal až asi po dvou hodinách. No doufám, že to tam nestihlo nikam tak rychle natýct :-( Nechám to radši 48 hodin, ať mám jistotu, že to uschlo...a pak? No asi to zkusím zapnout...nebo je jiný návrh či zkušenost?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 7. 2011 23:11

N.Marko píše:
Tomkalhotka píše:Ano sefe bude, zrovna pred 3 tydny točili v jedne restauraci kam dost chodime

A? Chutnalo?

Nebyl sem ted co zmenili jmeno a jidelniček , takze nevim :D

Ale majitel me vypravel popis celyho natačeni a je to cely jedna velka ulhana šaškarna aneb potrebujem sledovanost.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod David Klouda 15. 7. 2011 00:45

Povídej, tyhle "historky z natáčení" mám nejradši :)
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 7. 2011 10:23

Pleeeáááás :oboze
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 7. 2011 19:21

Serusteee rodina, len som vam cel dat vediet,, ze vas staale luubim <3 a ze aj ked som tu neni navas myslim. na byte nemam net a na foune na forum nechodim..
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 15. 7. 2011 19:25

Jsem už starej, mí spolužáci z MŠ už mají vlastní předškoláky a dnes jsem se dozvěděl že jedna moje stará láska se dávno vdala a má už tříletého žabce...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 7. 2011 19:35

spajza X píše:Serusteee rodina, len som vam cel dat vediet,, ze vas staale luubim <3 a ze aj ked som tu neni navas myslim. na byte nemam net a na foune na forum nechodim..

Byt bez netu. To je uz snad jako sproste slovo. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 7. 2011 19:45

PC píše:Jsem už starej, mí spolužáci z MŠ už mají vlastní předškoláky a dnes jsem se dozvěděl že jedna moje stará láska se dávno vdala a má už tříletého žabce...

A bude hůř :oboze

-- 15. 7. 2011 20:46 --

David Klouda píše:Povídej, tyhle "historky z natáčení" mám nejradši :)

Behem vikendu neco sepišu : )

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 15. 7. 2011 19:51

Ty dovedeš potěšit :) Teď si hledám práci a nemůžu nic příhodného najít, samý obchodní zástupce, telefonista... Se mě ptali na pohovoru - už jste něco prodával ? A já - ano prosím, knihy. A oni: To tu nemůžem potřebovat.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka