K tématu: objednány trička TBBT, KoprConu, SW a jedno predátoří. Začínám si o sobě myslet, že jsem na trička úchylný

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
PC píše:Jediné zvířátko které bych chtěl mít doma je homo sapiens sapiens ženského pohlaví. Nemusí bejt extra chytrá, jen když bude mít pěknou tvářičku,hezká prsa a baculatý zadek a bude to umět v ložnici a hlavně se bude chovat jako poctivá římská manželka - do ničeho se pokud možno neplést a rodit děti... Mělo by ji být asi tak od šestnácti do dvaadvaceti. Když bude umět hrát na saxofon, tak je to jen plus.
Dr.Watson píše:Pic kozu do vazu.
Chudáka Cofta napadnu, že hodnotí PC-ho inteligenci a PC hned zhodnotí ostatním duševní vývoj.
Už neveršuju, přitahuju tím pohromy. Estli teď spadnu do komína, mám to za to...
PC-sebeironii občas používáš ale divně. Najdi si kamaráda se psem, nebo si něco, co můžeš mít doma pořiď. Zpevní Ti nerva.
Proč zvrhlá kultura lolit? Ve středověku byla šestnáctka už pomalu stará, mně přijde zase zvrhá kultura Emo a Gothic a co? Ať si každej dělá co je mu libo dokavad tím neuzurpuje druhé, ne? Jedno vlákno, no jo... Máš aspoň vejmluvu, proč máš težší studium, Ty vědecký pracovníku... Až bude všechna práce hotova (jo, Setonovi Dva divoši)projdu přetečení pohárů trpělivosti userů na Tvoje posty v závislosti na fázi Měsíce a jeho postavení ve Zvěrokruhu...
Jdu brečet do toho komína.
PC píše:Jo, ve středověku ale není holka jako holka. Já sem teďkonc četl rozhovor s jednou japonskou Playmate, a ona si stěžovala že v Japonsku nemůže sehnat práci protože je prsatá a *****á a japonské modelky jsou droboučké. Tak se odstěhovala na Floridu a tam dělá kariéru, protože Jižanům se líbí přesný opak japonských modelek. Ona ženská nemusí mít ani velký (ko)ňadra a zadní líčka aby z ní byla pěkná holubička, ale musí bejt aspoň hezká, nicméněž přiznávám že ty co mají ňadra a zadek i hezkou tvářičku mají u mne +. Onehdy jsem zkoušel iPhonem fotit "pneumatičku" u jedné spolustudentky, ale nějak jsem si zapnul omylem zvuk, vono to udělalo na celou aulu "Cvak" a ona se prudce otočila, já se lek, spadl ze židle a narazil si kostrč. To mám z toho že jsem si chtěl vyfotit její pozadí a zatím jsem si narazil to svoje... To je trest za moji nemravnost !
A co hůř - ta fotka se nepovedla...
PC píše:Zprvu jsem sem napsal něco jiného ale nyní sem napíši jen ono biblické: "Blahoslaveni chudí duchem"...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků