Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 18. 9. 2010 20:38

PC nemá řidičák? WTF?
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 9. 2010 20:43

Coft: To mě teda štve, jsem čekal, že si poslechnu vaší tvorbu. Nicméně nemůžu se ubránit otázce, co jste to byli asi za skvadru, když se někteří jali demolovat lokál :-O
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 18. 9. 2010 20:54

Jj. uvažuju o tom že si ho udělám. Ale je blbý že se musí člověk učit zbytečně řadit, auta u nás v rodině jsou všechna "full auto" takže řazení není potřeba a samozřejmě že i já si chci pořídit automatickou převodovku.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 9. 2010 20:56

Automatika je super do města, ale já mám přece jen radši pěkně manuálek a naučit se řadit je to nejjednodušší.
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 18. 9. 2010 20:57

Sattero píše:...a auto, to se dá sehnat vždycky...

Ne tehdy, pokud si koupíš telefon za patnáct tisíc a nemáš už ani na vlak.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2010 20:58

Protože s auty ve vaší rodině jezdí jen tvoje matka :D
Ale mohli by to udělat jako v USA - kdo má řidičák na automat, nesmí řídit maunál. To by bylo myslím optimální. Protože žádné "zbytečně učit řadit" neexistuje - co když budeš někdy potřebovat jet s manuálem? Budeš na to koukat jak husa do flašky...

Weight: A do kolon ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 18. 9. 2010 21:10

jezek píše:Je velká, brácha má fajn fotky z pumovnice ;-)

Na fotkach jo, ale v realu mi to moc velke ani neprislo. Ten C-5 Galaxy minuly rok byl hodne vetsi. V pumovici jsem byl taky :-))
Alianna Hitomi píše:jj je dost velka plno lidi pod jednim kridlem skoda ze se poradne nedalo vlezt dovnitr jako u jinych dvou exponatu

Ke konci tam pousteli. Ale k tomu zebriku se vlezli tak max dva lidi, takze se k tomu dostat nebylo moc realne...
SCobra píše:Ale mohli by to udělat jako v USA - kdo má řidičák na automat, nesmí řídit maunál.

Vsak to plati i u nas, ne?

PC: viewtopic.php?f=520&t=505810&start=510
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2010 21:18

Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 9. 2010 21:26

PC ty neřadíš na PC? Však v reálu je to stejný jako na PC.

Nehledě na to, že co se na tom chceš učit? Když to řve, zařadíš, když to chrochtá, podřadíš.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 18. 9. 2010 21:31

Hezké fotky ale jak tak koukám Hurricana nenafotil nikdo :(

Galaxy bývala svého času největší éro na světě, pak ji troufnul Ruslan a nakonec Mria která tento primát drží dodnes. Taky to všechno jsou transportní éra, jediným mastadontem v americkém letectvu byl poválečný
B-36 "Peacemaker". Měl deset motorů, z toho šest turbovrtulových a čtyři proudové, je to dodnes největší bojové letadlo které kdy USA měly ve výzbroji. Největším bombardérem a současně největším bojovým letadlem současnosti strojem je nadzvukový Tupolev Tu-160 "Blackjack". Mám takový pocit že byl na jednom leteckém dni, buď v Brně nebo Hradci pár let zpátky, ale je možné že si to pletu s menším Tu-22 který tu byl určitě... Američané tu v minulosti předváděli B-1 Lancer, ale ten jen přeletěl nad letištěm.
Takže jediný US bomber který tu nebyl vystaven je B-2 Spirit.

-- 18. 9. 2010 22:36 --

Ne, neřadím na PC, mě to nebaví, automat je automat jak v reálu tak ve videohře. Naše auto vlastně ani nemá klasickou šaltpáku ale sekvenci, pro manuální řízení jsou určené "Šumiho pádla" pod volantem, když je potřeba přeřadit na další stupeň začne blikat kontrolka s číslem. Může s tím být docela sranda, to je fakt ale co vím použilo se to jen jednou...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 9. 2010 21:37

Ah ano, Мрiя, druhé největší letadlo jaké kdy člověk vytvořil.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 9. 2010 21:40

PC píše:Ne, neřadím na PC, mě to nebaví

Tak to asi nemáš volant, že? Protože jet na volantu s automatem je pomalu vopruz.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Dragon King 18. 9. 2010 21:41

som tu zas po dlhej dobre a mam velmo zlu naladu :_(
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2010 21:42

Sasakr: Ono je to vopruz i na klávesnici :-) Jen k některým hrám se manuál moc nehodí (Underground a Underground 2).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 18. 9. 2010 22:02

PC píše:Hezké fotky ale jak tak koukám Hurricana nenafotil nikdo :(

Jak jsme prisli, tak akorat lital. Potom byl ale odstaven celkem bokem a nechtelo se mi tam jit :-))

Ja zas hraju jenom s automatem (klavesnice). S manualem jsem naposledy hral NFS1 :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka