Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 12. 2009 09:44

Šemíku nelákaj ma do Pustin, to se Tulákovi nedělá, když skončil na GE 5700 a nemá F3 ještě komplet, he...Tož já až v březnu, že...teď G3(1.72.2) - přískokem a BG, hej. Ale Stony to fláká...tož někdo další? Nerad hraju Sám, na Tu dálku, že. Tulák z Pustiny a jeho Starej Pes Rolf.
I Tobě Chesií, hlavně Hravé a To zdraví s trochou Štěstí , hlavně v NY 2010...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 24. 12. 2009 09:56

Štastné a veselé -pokud možno - no a nějaké ty gamesky pod stromečkem :D
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 24. 12. 2009 10:26

Hodně dárků, mrtě bramborového salátku, řízků k prasknutí, Ježíška, o neztopí dárky a donese všechny a konec konců, i to zdraví a ty povrchní peníze, bez kterých to jinak nejde. Satty
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 24. 12. 2009 10:36

Užijte Vánoce, tak jak chcete, hlavně nestresujte a užijte chvilku klidu ... A taky nezapomeňte se pořádně najíst a dávat pozor na kůstky z ryby ... :) Ať neplníte pohotovosti a televizní zprávy na Nově ... :-D
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majorus 24. 12. 2009 10:50

Přeju všem krásné prožití vánočních svátků!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 12. 2009 10:56

Všem přeju krásné prožití Vánoc, hodně štěstí, porozumění s blízkými, hodně zdraví a ranec pohody. Nejen těch pár dnů, ale celý další rok.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod includes 24. 12. 2009 10:58

Taky Vám přeju vše, co chcete, ale slyšíte to ze všech stran, tak je mi to už docela trapný, ale pro pořádek musím také ...

Já dostal zřejmě nejlepší dárek už včera, potvrzení, že pokud se nic nestane, tak budu na Sonisphere Czech :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 12. 2009 11:09

Marcel - bohuzel jedu jen do Ceska, objet znamy a rodinu. Pocitam ze budu cely 3 tydny nalozenej v lihu. ^^
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 12. 2009 11:16

Užijte si Vánoce děcka ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod weca 24. 12. 2009 11:24

Šťastný a veselý!Obrázek
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 24. 12. 2009 11:33

Marcel Kudlvasr píše:Šemíku nelákaj ma do Pustiny...

Máš recht, nainstalím Stalkera, třeba mě chytne :)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 12. 2009 12:45

O Tom Šemíku nepochybuji, teď by to dopatchovaný již malo být OK! Mám ho někde rozjetýho taky, ale CS, ČB ma jeden dobrák ještě nevrátil, ale je to hodnej chlapec, tož jsem v klidu, že. Vždycky se občas hukáže(jako jeden z mála, a helfne mi s Kompem, znáš Tydýta Marcela, hech...). Takže až budeš mít Černo byl za sebou a přijde čas na,,Oblohu,,...dej vědět, můžeme na,,Dálku,,popojet spolu...díky předem. Doufám, že to toho 30.12. vyjde, aspoň na Ty Dvě piva, že.
Lo!Zza: No co taky jiného, jako když jsem já honil privat pro Rodinku v Jugošce, he...Zlatý časy, 8 sezon po sobě, ale vždy jsem za levný peníz zvítězil a ta Gorilka byla k tomu taky grátis, ojojoj. Dece a žena se již mezitím čvachtal v moři... STarec Marcel od Zvonu. Tož doraž v pohodě do Česka.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Trey 24. 12. 2009 12:52

includes píše:Já dostal zřejmě nejlepší dárek už včera, potvrzení, že pokud se nic nestane, tak budu na Sonisphere Czech :)

Taky bych tam chtěl ale mam to trochu z ruky,no tak snad ještě rodiče přemluvim že tam sebou nikoho nepotřebuju.

Jinak také všem přeju Veselé Vánocem a spustu dárků o<:) .
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 12. 2009 16:03

Take preji vsem, nadherne a pohodove Vanoce :-)
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 24. 12. 2009 18:06

Tak my už máme po, docela jsem byl překvapen tímhle dárkem:
http://www.pinguincz.cz/batoh-explorer- ... l#varianta

Docela dlouho jsem si podobnej přál ... :)

No a pak jsem dostal Fable 2 GOTY a Eternal Sonatu (jenže ježíšek zapomněl, kam jí schoval, tak z toho mám bojovku ... :D ) ... No a nějaký to oblečení a drogerii a peníze od babi ... Kupodivu jsou to jedny z nejlepších vánoc ... :)

A letos je i docela hezkej stromeček ... :)
Přílohy
PC240516.JPG
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka