Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Chemist píše:Aha.
Představ si, že jsi novinář nebo spisovatel. Něco půl roku píšeš.
Pak Ti to někdo sosne z disku, tobě se nic neztratí, on to jen zkopíruje.
Vydá to.
Není to krádež?
Pipin píše:Chemist píše:Aha.
Představ si, že jsi novinář nebo spisovatel. Něco půl roku píšeš.
Pak Ti to někdo sosne z disku, tobě se nic neztratí, on to jen zkopíruje.
Vydá to.
Není to krádež?
Jako dobrý, ale když si někdo stáhne hru, tak ji pak většinou nevydá
Mrak píše:S tím, že by warezák nic neměl, kdyby to nebylo ke stažení, není pravda.. Je dokázáno, že lidé, co víc stahují, také víc kupují narozdíl od těch, co stahují míň a nebo vůbec, ti nekupují skoro nic. Já to beru tak, jak jsem řekl. Když to vypadá zajímavě a dle recenzí to stojí za to, zkusím a pak koupím, už jen pro dobrej pocit a pár drobných "výhod". Jak někdo řekl, nikdo není čistej, všichni alespoň jednou něco stáhli, ať už jen jednu mp3 nebo něco jiného.
Trey píše:A nebude tu hru vydávat za vlastní věc kterou vymyslel a vyrobil.Takže tohle Chemistovo přirovnání bylo špatné.
davee píše:doufám, že to zopakuješ na nějakém srazu!
davee píše:Já jsem nic nestáhl... Jsem divný?
jezek píše:Já stáhnul nedávno kalhoty a taky to byl pěkný zážitek
jezek píše:Trey píše:A nebude tu hru vydávat za vlastní věc kterou vymyslel a vyrobil.Takže tohle Chemistovo přirovnání bylo špatné.
Chemik spíše upozorňuje na to, že stáhnutím hry, přichází výrobci o zisk, vydavatelé o vložené prachy do projektů. Takže čím míň s eprodá, tím menší je návratnost, tím míň je peněz na další vývoj atp...Takže, když se jenom stahuje, tak není za co dělat pokračování, když je to velice úspěšná hra.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků