Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Trey 26. 11. 2009 20:03

PC:Ne,fyzický tresty už asi neplatí(teda pokud se za to nepočítá nakládaní,nošení dřeva a podobné prospešné práce :-) ).Vzali to líp než jsem čekal,ale v poslední době je toho na nás nějake moc i bez mé školy,takže na nějaký velký rozčilování neni moc nálada a naštěstí už se do toho aspoň trochu dostávam.

No a právě si počítam příklady na zejtřejší test z matiky a k tomu si pouštim klidnější písničky z youtube.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 26. 11. 2009 21:13

PC píše:Jejej... Snad jsi nedostal ?
Mám důležitý úkol - vybrat si postel. Pokud možno nějakou pěknou,protože ze stávající lezu každý den rozbit a zdeptán... Zatím se mi líbí jedna anglická značka která má dokonce ocenění Jejího Veličenstva královny... Ovšem královskou postel si samozřejmě kupovat nebudu, na tu nemám. Ani peníze a ani původ.

Já mám v hledáčku novou postýlku, 1 a půl lůžka ;) - 140cm :), na válení se a relativní přespání dvou lidí :)

// Projíždím učitelské noviny se seznamem vysokých škol a jsem z toho jelen :( ... nevím
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 11. 2009 21:37

PC nejde tak ani o rám postele, ten si vyber jaký se ti bude líbit ale hlavně o matraci...nedávno jsme taky s přítelkyni kupovali postel protože jsme se stěhovali do bytu
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod weca 26. 11. 2009 22:07

Dokoukal jsem Himym na Coolu a musim říct, že celkem příjemný překvapení.Oproti dabingu u BBT je to paráda...Každopádně ale zůstanu u originálního znění, ale na spestření je to dobrý :tleskani .
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 26. 11. 2009 22:40

Napsal sem další malý příspěvek do blogu, přesněji okomentoval jedno moc zajímavé video >> http://jabko.blog.zive.cz/2009/11/hacki ... ty-a-os-x/
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 11. 2009 23:00

includes píše:
PC píše:Jejej... Snad jsi nedostal ?
Mám důležitý úkol - vybrat si postel. Pokud možno nějakou pěknou,protože ze stávající lezu každý den rozbit a zdeptán... Zatím se mi líbí jedna anglická značka která má dokonce ocenění Jejího Veličenstva královny... Ovšem královskou postel si samozřejmě kupovat nebudu, na tu nemám. Ani peníze a ani původ.

Já mám v hledáčku novou postýlku, 1 a půl lůžka ;) - 140cm :), na válení se a relativní přespání dvou lidí :)

Lol, haluz. Taky si chci ted o vikendu jet vybrat nejakou postel. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 26. 11. 2009 23:00

No já si ve sprše vzpomněl, že jdu zítra slavit Silvestra... Nesnáším (od jisté doby) oslavy v pracovním kolektivu... Takže jen piánko tak do desíti.
Dr.Watson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 26. 11. 2009 23:06

Tak buď mám už z těch ledvin halucinace, moc piju vodu nebo nevim co, ale teď slavit Silvestr? Na Twitteru si taky každej přeje pěkný díkuvzdání a pokud se nepletu, je ještě listopad, nebo sem už vážně tak mimo? :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 27. 11. 2009 07:36

Dr.Watson píše:nojo ale mně chybí v nové sekci Linuxu tlačítko na nové téma.
Bych tam pro začátek fikl ten odkaz na nativky.

A kde Ti chybí?
Obrázek
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 27. 11. 2009 10:33

Když už se chlubí jinde:
křišťálová lupa píše:Média – specializovaná
1. Živě.cz
2. MobilMania.cz
3. Rodina.cz
4. Alík.cz
5. Ronnie.cz
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 11. 2009 10:44

Ježek: Už to začíná být trapný, jak každý rok vyhrávaj ty stejný :-!
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 27. 11. 2009 10:47

Tak dělaj něco proti ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 11. 2009 10:49

Jsem dělal... Ale není to na nic :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 27. 11. 2009 10:52

Je Tě málo ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 11. 2009 10:56

Ale já to nevzdám :D
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka