Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 9. 2009 19:14

Ježek: A kdy bude další? :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 28. 9. 2009 19:22

cobro neprovokuj :D :D myslim..ze dite je sice pekna hracka..nicmene ukocirovat jich vic :D nevim nevim ...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 28. 9. 2009 19:29

Zvláště když s tim ještě nemá zkušenosti,teď to bude poprvé co se o něj bude starat atd.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 28. 9. 2009 19:35

U Ježků doma to teď bude asi vypadat nějak takhle:

Obrázek

Každopádně gratuluji velmi! :-))
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 28. 9. 2009 20:09

Supr fotka Darwele :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 28. 9. 2009 21:50

Taky se připojuju do zástupu gratulantů. Nedávno jsme uvažovali s kámošem, jak narozením dítěte naroste zodpovědnost, zvýší se finance... Neženu se do toho.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 28. 9. 2009 22:03

Dorazil jsem domu,vlak byl brutalne plnej,aspon jsem si ve vlaku udelal nove kamarady a kamaradky (a taky nepratele,aneb pred jeptiskama o papezi jen dobre!:D)..
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sattero 28. 9. 2009 22:07

Myslíš o tom Hitlerovém děťátku? :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 28. 9. 2009 22:12

holubek002 píše:Odesel mi monitor do kremikoveho nebe :-/ Ted funguju na pujcenem CRT, celkem nezvyk...

Hehe, jsem byl o víkendu doma, je tam crt 17ka a to je rozdíl, to máš pravdu, proti LCD, který má 21,5 :D A to jsem si před tím, než bylo LCD, liboval, jak mám krásnej crt a má krásný barvy a jak je plochej :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 9. 2009 22:18

Logan: To musela byt zajimava cesta :D

LCD je 17 a to CRT taky 17, ale ten obraz proste divny. Jinak problem toho lcd je, ze po zapnuti naskoci na vterinku obraz a hned se zas vypne. Pry to muze byt spatne napajeni, tak to snad pujde nekde opravit :oboze
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 28. 9. 2009 22:19

Býval dobrým komunistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, odešel ze strany. Snažili se ho ukecat. Místo toho vstoupil do ČSSD. S oranžovými letáky nyní projíždí krajinou. Prase, které loví ovce. Lovec ovcí. Paroubek.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Trey 28. 9. 2009 22:24

Projevilo se na mě to že jsem si teď hodně dlouho Maideni,teď se u Brave New World rozespíval a uvěmil jsme to až v půlce alba :D ,ale tak teď,dokud si te neposlechnu celý,kašlu na přípravu do školy ^^ .
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 29. 9. 2009 07:40

Darwel píše:U Ježků doma to teď bude asi vypadat nějak takhle:
Obrázek
Každopádně gratuluji velmi! :-))

A víš že i trošku jo. Ty vlásky má takové naježené :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Logan007 29. 9. 2009 07:54

Vlak do skoly ma prozpenu zpozdeni.. By se jeden *****..

Holub:jo,jsem prej dabluv prisluhovac apod. to kdyz mi rekla,tak jsem prskal smichy!:D

Jinak se mi po tom vikendu nikam nechce,ale dneska jen tak decentne.:) Pak hromada serialu,demo Forzy, etc. :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 29. 9. 2009 08:08

Logan007 píše:Holub:jo,jsem prej dabluv prisluhovac apod. to kdyz mi rekla,tak jsem prskal smichy! :D

Tak jako správný satanův přisluhovač, jsi ji měl poprskat sírou a ne slinama ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka