Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sattero 23. 9. 2009 08:46

Já ti povim Cofte, nevěř doktorům a antibiotika co možná nejméně. Vykloktej ho slivovicí, usrkávej rum a pij čaj, za chvíli budeš ok a ještě si vyztužíš játra :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 9. 2009 09:13

Jo Cofte, s Kokama si neradno zahrávat, ozvi se mi na SZ...Ty Přenašeči nákaz, izolovat! A zničit Krtka!...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 23. 9. 2009 09:46

Sattero: Slívku jsem měl nedávno, ale ta byla, jsem zapíjel u kámoše právě 16. narozeniny, ale asi to nepomohlo tak jak by mělo.

Marceli, nedávno jsem na tenhle díl krtečka koukal.

Kámoš mi poslal co se mám učit, ve škole na notebooku s wi-finou , ještě se zeptal co se bude učit do konce týdne, takže zatím dělat zápisy a učit se, jinak budu muset chodit na doučování.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 9. 2009 11:51

ježiši, kvůli učiva v prváku na gymplu chodit na doučování? co tam berete? Tě to tady klidně doučím tady ... :D :D

jinak jsem konečně rozjel certifikovanou wifi, poslal předletové info všem lidem, co se účastní alkotripu a chystám se na C1 z Algebry ... snad se nějak brzo dostanu domů ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 9. 2009 13:08

Logan007 píše:ježiši, kvůli učiva v prváku na gymplu chodit na doučování? co tam berete? Tě to tady klidně doučím tady ... :D :D

Pod to bych se aji podepsal, též jsem teď na dva dny lehnul a jediné, co mě na tom sere, je že budu dopisovat sešity...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Coft 23. 9. 2009 13:48

No jako my tam máme nějaký nový předměty, o kterých nemám ani šajna ... jako je ZSV, ÚSJ, němčina a OSV
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 23. 9. 2009 14:05

ZSV? Pokud chceš jít na VŠ, ZSV je základ, od čeho se všechno odráží- sociologie, psychologie, právo. Jen mě nebavila filozofie. Ale na to doučování nepotřebuješ, to je jenom o tom se to naučit. ÚSJ nevím co je, stejně tak jako OSV.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 23. 9. 2009 14:20

No, nevím jestli je vhodné to věšet na net, takže když dorazíte na některý ze srazů tak vám ty fotky ukážu...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 23. 9. 2009 14:34

Jasně, a to, že mi tu dáváme svoje kamarádky a přítelkyně a nečekáme na nějaké srazy je co? Nevhodné?
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 9. 2009 14:37

Tak jim uřezej hlavy... Nebo jen oči...

//Nějak nám nezvládá databáze :-) Každej den takhle odpoledne hlásí Doupě too many connections :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 23. 9. 2009 16:33

Ertefol píše:
Logan007 píše:ježiši, kvůli učiva v prváku na gymplu chodit na doučování? co tam berete? Tě to tady klidně doučím tady ... :D :D

Pod to bych se aji podepsal, též jsem teď na dva dny lehnul a jediné, co mě na tom sere, je že budu dopisovat sešity...

Na co dopisovat, já jsem nikdy nedopisoval....na co je kopírka?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 23. 9. 2009 16:53

Lucass: OSV je osobně-sociální výchova a ÚSJ je úvod do světa jazyků, ale na těchhle předmětech je klid a pohoda.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 9. 2009 17:04

To čumim Cofte, ozvi se a budeš doučen a proškolen, gratis...no a co máte za další spešl předměty? Třeba se za ty prachy dělaj jenom zajímavý?! No je to na Tobě, že. Starec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 9. 2009 17:16

Majklbig píše:Na co dopisovat, já jsem nikdy nedopisoval....na co je kopírka?

Já ti nevím, ale když mi to projde okem a rukou, tak si to o něco líp pamatuju ;-)

Lucass.boy píše:ZSV? Pokud chceš jít na VŠ, ZSV je základ, od čeho se všechno odráží- sociologie, psychologie, právo.

Já bych spíš tipnul, že chce jít na elektroniku, techniku nebo právě na něco jiného, než na fildu ;-) Čímž se může říct, že je mu ZSV k ničemu. Taková trochu složitější občanka, která bazíruje na doslovných definicích, bych to označil já. Jediné, co by mu při technickém zaměření mohlo k něčemu být, je ekonomie.

Jinak, ve zkratce k tomu doučování - sranda to začíná být až v seminářích a volitelných předmětech, tam tu hodinu, kdy chybíš, poznáš. A nejlepší na tom je, že u nás si to ani nedopíšeš, protože to už je většinou diskuze, prezentace a podobné.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 23. 9. 2009 18:24

Majklbig píše:Na co dopisovat, já jsem nikdy nedopisoval....na co je kopírka?

Ty že jsi učitel? ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka