Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 1. 2024 15:42

Hele to je marný. Žiju v Bristolu a je slušná šance, že to ten prick prostě střelí v bazaru, nebo daruje. Tak nějak nejsem ani moc *****ý, není to nová hra na kterou bych čekal s hvězdičkami v očích a zatajeným dechem, můžu si zajít do obchodu a prostě koupit, protože tolik peněz to zase není, ale na druhou stranu se nám tyhle krádeže v baráku nějak podezřele množí a co když čekáš něco opravdu důležitého?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 1. 2024 16:53

A to ti to někdo šlohnul ze schránky? Není zamykací?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 1. 2024 11:49

Tady se schránky moc nenosí. Prostě ti to buď strčí skrze díru ve dveřích, nebo pokud to je moc veliké tak zazvoní, počkají třicet sekund, pak to nechají na podlaze, udělají fotku že jako doručeno a tím to hasne. Amazon doručovatelé nemají čas, protože všichni chtějí svoje balíčky hned. To samozřejmě znamená že se tu množí krádeže. Co s tím, když to chceš mít poslané domů, to netuším.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 1. 2024 17:47

Tak to je dobrej punk :-D
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 4. 2024 10:40

Dotaz. Poslední dobou hraju stylem že mám v uchu podcast nebo něco z YT a hraju věci které by se daly popsat jako "grind" nebo zkrátka takové ty aktivity u kterých hrabete XP nebo peníze. Na druhou stranu se mi moc nedaří hrát věci u kterých musím dávat pozor nebo mi uteče něco z příběhu - prostě neudržím pozornost a radši tam hodím něco tupého.

Takže je otázka jestli to je tím že stárnu, nebo proto že i ty nejvíce příběhové hry v poslední době mají blbý příběh a neudrží můj zájem...
Nebo je to obojí najednou...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 4. 2024 20:14

Tak to jsem přesný opak. Když už sednu ke hře, tak pořádně a nic jiného u toho nedělám. Taky bych určitě negrindil. Hraju hry, ke vidím jasný progres, mají začátek a konec a já se někam posouvám. A u ničeho mě nebaví zkejsnout úplně dlouho. Proto už jsem roky nezapl třeba L4D, byť mě to občas láká.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 4. 2024 04:59

No já obecně radši příběh než grind - ten me na hrách vyloženě sere, ale jak říkám, poslední dobou to je nějak divný.
Příklad? Jedu poslední Like The Dragon a už dvacet hodin místo abych pokročil ve story jenom leveluju a grindím peníze. Poslední příběhové hry co jsem jel bez poslouchání podcastu byl znovu vydaný MGS3 a Tomb Raider remaster...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 4. 2024 09:55

A k čemu to je dobrý levelovat a grindit? Proč to děláš? :-D
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 4. 2024 12:54

Tak zrovna v Like The Dragon pak projedeš zbytkem hry jako průjem. :D
Loni jsem takhle strávil spoustu hodin u Cyberpunku když vyšlo DLC a poslední veliký patch. Prostě jsem vyzobával "otazníčky na mapě" - na to nepotřebuješ moc pozornosti.
Jak ale říkám, nejsem si jist jestli to není nový (špatný) návyk co mi ruinuje hraní, nebo ty příběhy jsou fakt tak slabý...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 4. 2024 13:19

Tak to si zahraj Far Cry 3+ nebo Mafii 3 :-D Otazníčky na mapě zásadně ignoruju. Řeším jen to, co mi dává nějakou herní náplň. Jen někam dojít proto, abych tam došel, to ignoruju. Mám rád třeba Secrety ala Serious Sam, ale mechanika, že dojdeš k bodu označeném na mapě, tam něco vezmeš a... to je celý... jde mimo mě.

Takže za mě špatný zvyk. Tohle děláš, abys něco, cokoliv dělal. Hraj hry, protože je chceš opravdu hrát. Grindění není hraní.

Připomíná mi to ty časy, kdy když jsem nevěděl coby, zapnul jsem L4D. Ono se to dá hrát furt, ale vlastně už ti to moc nepřináší. Mapy znáš nazpaměť, taktika je taky furt stejná. Jen je pohodlný to prostě zapnout a nic neřešit. Ale zpětně toho času v L4D fakt lituju. Mohl jsem toho podstatně více zažít v jiných hrách.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 4. 2024 08:50

WTF těch reklam tady najednou!
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 5. 2024 08:24

Kde?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 5. 2024 16:52

Dělal jsem čištění PC, tak jsem se musel manuálně přihlašovat všude a jako to ti povím, těch reklam co ti tady vyskočí když nejsi přihlášený....
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 5. 2024 06:39

Aha. Jsem přihlášený plus Adblock, takže u mě dobrý.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 7. 2024 22:08

Trochu jsem zkusil Crime Boss: Rockay City - asi tak dvě hodinky nebo tak něco a jako jsem rád, že to mám v PS+, protože platit za to plnou by se mi asi nechtělo. Trochu mix mezi Payday a Empire of Sin - na jednu stranu tu jsou krátké heistovací mise a pak tu je po vzoru právě onoho Empire of Sin procedurálně generované mise kdy se na chvíli vyplivnete na ulici, pokosíte XZY nepřátel (cca dvě až čtyři minuty podle toho jak vám to jde) a pak zpět na hlavní obrazovku.
Ono to je celé trochu tak nějak nedodělané a nepřehledné, ovládání není CoD nebo Battlefield a ovládání NPC je dost dřevěné. Ono to je asi lepší v coopu, ale i tak to je na prd, protože mise (alespoň ty v začátku) jsou hrozně krátké.
No, každopádně další hra co jsem zkusil a smazal.

Asi bych mohl zase trochu pokročit v Pillars of Eternity II.

Oh a ještě jsem chtěl - System Shock - ta hra mě opravdu baví a líbí se mi skoro všechno na ní... kromě toho, že PS5 verze i měsíc a půl po vydání je stále ve verzi 1.0 a je zabugovaná. Jeden bug ji pro mě po nějakých 15 hodinách dokonce učinila nehratelnou, takže už skoro měsíc čekám než to spraví, protože nebudu riskovat to hrát několik hodin a pak se to na mě vyprdne. Jinak je zajímavé, že všechny další platformy, včetně PS4 už update mají, ale PS5 nikoliv. Na Doscordu mi bylo řečeno, že v tom má prsty vydavatel. Snad to dají brzy dohromady, protože jsem neplatil plnou cenu za hru, kterou nejde hrát.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka