Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 11. 2023 22:18

Koupil a stáhnul jsem si Baldur´s Gate 3 - prvních pár hodin ve hře a jako fajn, zatím dobrý (upozorňuji, že z nějakého důvodu jsem nebyl schopný hrát Divinity 2. Přestalo mě to bavit ještě před koncem prvního aktu nebo co tam mají. Už je to hodně let)... jenže zrovna jsem četl na Konzolistovi, že brzy bude krabičková edice, což by mě jakožto sběratele potěšilo víc a počkal bych, kdybych to věděl //facepalm//. No nic, uvidíme jak dál. Pokud to bude taková pecka, tak klidně potom tu krabici koupím tak jako tak.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 11. 2023 02:05

Přesně to se mi stalo u Baldurs Gate 3 :-D První akt je šíleně stereotypní, ještě když člověk DnD hry moc nemusí.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 11. 2023 01:59

Nejlepší? V čem? Jako simulace to nefungovalo, jako arkáda to bylo hrozně nudné, graficky downgrade, bez náboje či špětky zábavnosti... https://www.databaze-her.cz/hp401700 Jedničce i dvojce jsem dával 90 %.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 11. 2023 14:52

Mně hlavně nepřijde, že by to byla srovnatelná hra. Grid a Grid 2 šly směrem k NFS, kdežto Autosport jde směrem k Forze a Gran Turismu a celá ta hra poskytuje podstatně konzistentnější zážitek. Akorát ty kokpity teda... Ale jestli jsi jedničce a dvojce dával 90 %, tak chápu, že Autosport tě nezaujal.

Mimochodem Fanatec má Black Friday a jejich nejlepší servo DD2 mají za půlku. Oni mají teda víc věcí za půlku, ale DD2 za 800 € jsem musel vzít. Když už po 10 letech konečně upgraduju PC, tak pořádně :-D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 11. 2023 20:56

Autosport směrem k Forze a Gran Turismu? Vždyť to bylo arkádovější než jednička a dvojka dohromady. Viz co jsem psal na tý databázi. Držel jsem plyn a jen kroutil joystickem.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 11. 2023 01:55

Ne, takhle se Autosport fakt hrát nejde, pokud teda nemáš zapnuté všechny asistence.

Schválně jsem si je dal všechny 3 z nostalgie.

Kdybych MTFix pro Race Driver Grid našel hned dopoledne, ušetřil bych spoustu času. Ale ani na max se ta hra dneska už moc nedá. Má takový zvláštní jízdní model - jediný rozdíl mezi Mustangem na vysokém podvozku a 350Z na nízkém je v tom, že 350Z zasekává o obrubníky. Houpou se a přetáčejí zhruba stejně. Navíc ten model není konzistentní - když jsou blízko soupeři, auta se ovládají mnohem hůř, než když jedu sám.

Grid 2 je fajn. Jsem rád, že jsem si ho připomněl a možná ho budu hrát i dál. Dneska už takové závody moc nevychází a Legend mě nějak nebavilo.

A Grid Autosport je taková Forza s hnusným kokpitem a gridovskou kariérou, kterou mají už od jedničky zpracovanou velmi dobře. Tam by se měla Forza učit.

(Volant mi nefunguje ani v jednom :-( )
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Busci 2. 12. 2023 10:06

Nevi nekdo kolik stoji plna verze Polda 7 na iOS aktualne?
Busci
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 12. 2023 11:18

Vždyť je to tam napsaný - 149 Kč https://apps.apple.com/cz/app/polda-7/id6443622398
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 12. 2023 20:25

Tak jako BG3 se ukázalo jako dost dobrá hra. Dostal jsem se do třetího aktu a baví. Asi až tohle dohraju a dohraju Pillars of Eternity, dám zase šanci Divinity 2.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 12. 2023 08:15

Rozehrán Harry Potter a Tajemná Komnata.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 1. 2024 14:53

Hmmm, stále BG3 a jako jo, dobrý, ale posledních dejme tomu deset hodin už nejde levelovat. Level cap tu je 12, což jsem dosáhl a je zkrátka škoda, že za plnění vedlejších questů nic kromě equipmentu nedostanu. A taky se nejde vrátit do předchozích oblastí, což je veliká škoda, protože některé bossy bych teď rozmázl po zdi jako nic.
No, ještě hádám 15 hodin (snažím se dodělat všechny questy) a bude hotovo. Asi koupím Robocopa a potom by měl vyjit Tomb Raider remaster...

Jinak Happy New year lidi.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 1. 2024 17:27

Happy New Year.

Já mám rozpícháno příliš mnoho her a zařekl jsem se, že dokud vše nedojedu, nic nového neinstaluju.
NFS Shift
Horizon Chase Turbo
Harry Potter a tajemná komnata
Sonic and Sega All Stars Racing
Mafia DE
DLC k Outlastu
a Viscera Cleanup Detail po Shadow Warriorovi
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 1. 2024 18:05

N.Marko píše:Hmmm, stále BG3 a jako jo, dobrý, ale posledních dejme tomu deset hodin už nejde levelovat. Level cap tu je 12, což jsem dosáhl a je zkrátka škoda, že za plnění vedlejších questů nic kromě equipmentu nedostanu. A taky se nejde vrátit do předchozích oblastí, což je veliká škoda, protože některé bossy bych teď rozmázl po zdi jako nic.
No, ještě hádám 15 hodin (snažím se dodělat všechny questy) a bude hotovo. Asi koupím Robocopa a potom by měl vyjit Tomb Raider remaster...

Jinak Happy New year lidi.

Taky jsem BG3 nakonec na novém PC rozehrál a tohle mě trochu děsí. Nesnáším hry s level capem, protože pak už prostě není důvod se snažit a v zásadě je nejlepší dokončit zajímavější questy a mazat na konec.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 1. 2024 19:54

Nějaká svině v baráku mi ukradla balík. Robocop v *****.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 1. 2024 21:15

Ty vole... upřímnou soustrast.

Chtělo by to Robocopa, aby to vyřešil.

Hledej inzerci, nějakej inzerát na novou zabalenou hru z tvého města se objeví a bude jen jeden.
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka