Chápu, to jsem nedávno řešil s kámošem. Prý má rád hru dodělat a pak jít na jinou. To je fajn i pro mě, ale jen občas. Obvykle chci mít svoji zábavu.
GTA IV, roky jsem hrál jen free roam, kde ani nešlo zabít lidi. Plno lidí nechápalo, proč mě to baví. Prostě jsem si zábavu udělal sám/s lidmi.
Minecraft, nejlepší příběhy z té hry mám. Prostě jdete třeba na lov něčeho někam. Nebo něco stavíte a zkoušíte. Jedna z nejlepších her všech dob.
Forza Horizon, to je takový auto sandbox. Nikdo ti nic necpe, můžeš si dělat cokoli. Příběh si děláš zase sám. Chceš mít vintage šampionát s nějakým typem aut? Není problém. Jde tam hromada věcí, a proto je to jedna z nejlepších závodních her vůbec.
BeamNG.drive, na jednu stranu to vypadá jako developerská verze, ale to je to kouzlo. Vše si tam děláš sám a možnosti jsou skoro neomezené.
Libovolná závodní simulace, dáš si aut a trať a jedeš. Co víc potřebuješ? Postavíš si z toho cokoli. Příběh máš vedle na papíře
-- 18. 10. 2021 18:24 --A Mafii nevím. To jede tak 20 FPS. Asi zase zkusím brzy.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite