Jednička je super i dnes, když víš, že level design není žádná pecka. Tenkrát to muselo být něco jako zjevení.
Problém mám s tím, že jsem byl schopný dojet jedničku dvakrát a nic jiného. Dvojka je pro mě úplný odpad. Trojku jsem zkoušel, když byla nová a nic. Reach jsem dojel jen proto, že jsem čekal pecku. Prostě ta série mě nebaví. A to mluvím jen o SP. MP by potenciálně nebyl špatný, pokud by se tam dalo třeba mířit. Takhle to celé moc nechápu. Ale na jedničku mi nesahej, ta hra je luxusní pořád
Plno lidí ale dodnes miluje ten MP.
-- 29. 9. 2021 09:40 --Plus coop hraní je prý bomba.
-- 29. 9. 2021 09:44 --Sasakr píše:Tenhle pocit mám ze spousty her. Exkluzivita, takže se jí všechno odpustí a budeme se tvářit, že je super, aby nám ji ostatní záviděli. A ono není co.
Jsem hrál teď toho Spidermana z roku 2018 a hodnocení přesně sedí. Ta hra je špičková a nemá moc konkurenci, ale zase tam není až tak moc věcí, tak má v průměru 88 na MC. To mi přijde fér. Každý majitel PS ji musí mít, ale existují i lepší hry. Skvělá hra, která nikoho neurazí.
A třeba taková Forza Horizon jsou nejlepší závody všech dob a spíše jsou podhodnocené.
Třeba ale Nintendo má divné věci. Tam mě nebaví skoro nic, ale přitom hodnocení brutální.
Obecně to tedy tak zle nevidím.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite