Johne, ty vole.. Z Tebe se jednou poseru.
Nejdřív si to k.rva vyzkoušej. Já zkoušel nvidiáckej NOW, kterej je i na MOBILNÍM připojení naprosto v pohodě. A hrál jsem rally, kde je sakra poznat nějaká odezva, jinak skončíš ve stromě. Bylo to naprosto v pohodě. A to říkám jako někdo, kdo má tisíce, možná desetitisíce hodin v MP CoD, kde musím bejt rychlej, abych se nějak udržel. (Proto asi se mnou parta moc často ráda nehraje, mám trojnásob odehraného času a matchmaking jim to docela komplikuje, aby si trochu zahráli
)
Ano, asi to není na sto pro kompetitivní hraní, těžko takhle budou hrát profíci, ale pro takové to domácí žvýkání, kdy nemusí někteří mít na PC za 80k, ale měsíční paušál v řádu stovek jim neuškodí, to s přehledem stačí. Jsou tam nějaké věci, aka rychlost internetu a jeho odezva, co hrají roli, ale tohle se všechno zlepšuje, jak jdou technologie dopředu. A domácí streamování z herního PC do telky, kde mám nvidii shield, je ještě větší luxus.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9