holubek002 píše:Já o PS5 už taky moc přesvědčený nejsem. Jestli nakonec nebude lepší koupit Xko/PC s gamepassem a má člověk klid a hraje skoro všechno... Z PS exkluzivit mi zatím chybí asi jen TLOU2 a to mužu dát ještě i na PS4.
Jinak celkem čumím, že se tu o to někdo stará. Tuhle jsem tady viděl anglický koment v 10 let starém vláknu od Sasakra a už je pryč...
Je to tak, také jsem se divil, co vše to na PC umí. Prostě máš GPU za 3 tisíce na tři roky a k tomu asi milion her i na PC. A nebo rovnou na Xboxu, kde jich je ještě víc.
Ano, jsou tu lidé z jiných fór, je to fajn.
N.Marko píše:tdjohn: twe s tebou se bavit o konzolích je jako bavit se o geografii s Flat earthers. Nemá to cenu a už to tu bylo několikrát.
Vyjde nová konzole - tobě je slabá - že se za ty prachy v danou dobu do krabice lepší HW nacpat nedá uznat nechceš - víc peněz za to dát nechceš - vyjde mezigenerace s lepším HW - tobě to je furt málo - zase nechceš zaplatit více atd. - všichni jsou lemplové a 4K ti je málo přestože se 8K TV ani skoro neprodávají - a i kdyby ano, je to drahé - 30fps/60fps málo/stačí blá blá blá... Nová generace - je to slabý - je to drahý - lemplové - blá blá blá....
Myslím, že jsme pokryly současnou generaci, mohli bychom se o tom s tebou přestat bavit? Nikam to nikdy nevedlo a nemyslím že by se něco změnilo.
To moc nechápu. Konzole jsou slabé jako vždy, ale právě proto nebudu používat nesmyslné 4K. Jenže casuals ho mají rádi.
S tím placení to nechápu. Nový počítač vyjde tak na 60, což je více než konzole.
4K mě vůbec nezajímá, protože hraju na FullHD.
30 FPS je nesmysl, tak se nikdy hrát nemělo. 60 je historie.
Nechápu, jak jsi na to vůbec přišel. Asi horko.
-- 18. 6. 2021 12:36 --Tak CZC už má plný sklad grafik, jen ty ceny nic moc. 2060 pořád za 20 a 3090 za 85. To asi nevyjde
Ale snad se situace zlepšuje.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite