Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 5. 2021 18:15

Teď je zdarma k vyzkoušení a první hodina byla super. Tak nevím, asi to jen koupím a snad je to v pohodě, i když MC nic moc.

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 5. 2021 23:50

Tak jsem ještě vzal i bráchu. Sice vypadá trochu chudě, ale zábava dobrá.

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 5. 2021 17:52

Tak kdo už zkusil Black Mesa s dabingem. Už je venku.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 5. 2021 18:07

Já ne. Jaký jsou dojmy?

Hleďte proč vlastně přestal existovat herní režim Last man standing a začalo se mu říkat nic neříkajícím pojmem Battle royale?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 5. 2021 19:14

Myslím, že to byl nějaký Japonský film. Plus PUBG to tak promovalo a streameři se toho chytly.
Krom toho historicky Last Man Standing mod byl ve hrách s menším počtem hráčů, tak se to takhle odlišilo.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 1. 6. 2021 19:32

Zatím jsem nezkoušel. Dneska jsem dotáhl novej monitor ještě, takže testuju obraz a fičury a super. Odyssey G7 27", QHD, 240Hz, VA, 1ms. Obraz super. Jediné, co mi přijde, ale nemám čas už to tolik testnout, že při zapnutí VRR v nastavení monitoru mi přijde, že se hry občas zaseknou na pidi moment. Což u FPS je dost znatelný. Tak zítra budu testovat víc.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 6. 2021 21:41

A je to sek, co vidíš v afterburneru na frametime grafu nebo ne?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 6. 2021 09:42

Tak jak to je s tím ***** kryptem? BTC klesnul, tak už dementi přestávají těžit? Bych rád ty grafiky :D Mám radost z toho propadu, ale pořád je docela malý. Snad se to všude brzy zakáže a bude pokoj.

-- 2. 6. 2021 10:52 --

Hmmm, zákaz by asi ničemu nepomohl, protože pak by nemocní lidé kupovali ještě víc, protože jasná konspirace :D Asi stačí chvíli počkat a nechat to jen umřít, protože to k ničemu stejně není.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 2. 6. 2021 17:05

Sasakr píše:A je to sek, co vidíš v afterburneru na frametime grafu nebo ne?

Jak jsem psal, nemám moc čas se tomu věnovat, tak ani netestuju a nezkoumám grafy.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 6. 2021 11:15

tdjohn píše:Asi stačí chvíli počkat a nechat to jen umřít, protože to k ničemu stejně není.

Cekej, cekej. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 6. 2021 11:57

On je problém s tím, že prostě hledáš blbce celosvětově. To tu nikdy předtím nebylo. Takže i když půlka světa s tím přestane, přijde druhá a bude chtít "na tom vydělat". Proto to tak dlouho trvá.

Samozřejmě pořád počítám stím, že by se to jednou mohlo začít používat, jako jsme tu řešili před pár měsíci. Ale nevidím to reálně. Spíše to normálně umře, až i poslední blbec přijde o peníze. Jenže to bude ještě trvat. Určitě při poslední vlně zase plno lidí chtělo prachy "za nic", tak nakoupili a začli těžit.

-- 3. 6. 2021 12:58 --

+ samozřejmě plno "co kdyby" lidí začlo těžit nějaký nový ***** :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 6. 2021 00:36

Tdjohne, my už víme, že jsi kryptoměny nepochopil, ale nemusíš nám to furt cpát. Běž si radši zahrát něco na PC, to už jsi pochopil.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 6. 2021 01:01

Takže myslíš, že víc času to chce? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 6. 2021 13:29

Tak nevím, nějak jsem čekal od NFS Heat něco jiného. Jakožto stará škola NFSU a NFSU2 mi tohle přijde divné v rámci ovládání a zbytečně debilního postupu day/night atd. I když Project Unite pro NFS Heat je luxus, co se grafiky týče.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 6. 2021 14:45

To je ten problém, že MW bylo poslední dobrý NFS. Pak to začalo dělat Burnout studio a udělalo z toho... Burnout. To ovládání nedává vůbec smysl a nechápu, kdo to může mít rád. Staré NFS vždy mělo docela reálnou fyziku v rámci možností. Takže se to řídilo jako auto. Burnout style je úplně jiný.

-- 4. 6. 2021 15:46 --

Aha, tak tam bylo asi milion dílů ještě potom :D To je jedno, MW bylo super, pak to šlo z kopce.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka