Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 5. 2021 00:41

Tak proc sem pises kdyz tu stejne nikdo nechodi? :D

Co to tu sleduju tak jsou tu vetsinou 3 prispevky pod sebou od tdjohna o tom jak je super mit na PC 500fps + nejaky video o auto similatoru ktery hraje dohromady tak 5 lidi. Pak nekdo nahodi nejaky tema, ktery tu zabijes stejnou kokotinou. A tak porad dokola.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 5. 2021 00:45

To mám jako zápisník pro sebe. Kdyby někdo chtěl, tak dostane i dobré info. Třeba N.Marko občas hrával i auta. Nechápu, proč auta nikdo nemá rád nikde. A nejhorší je, že jsem i auto fórech a tam to taky stojí za *****. A pak jsem na fórech přímo těch her a hádej co... :D

Žádný téma nikdo nenahazuje, jinak bych se zapojil. Určitě se nebudu zapojovat do toho, že nějaký lempl používá herní grafiku k těžbě :D

-- 23. 5. 2021 01:48 --

Ale jinak je pravda, že simulace se moc nehrají. Se pak člověk nediví, že ty hry stojí třeba pět tisíc. Prostě to je jako nějaký train simulátor a podobné věci.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 5. 2021 08:07

Já furt hraji auta, jenom ne všechny.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 5. 2021 09:49

Tak vidíš, proto třeba s něčím pomůžu. Ještě před rokem jsem hrál hlavně Forzu a GT, protože prostě obě to jsou vlajkové lodě. Obě jsou fajn a třeba 800+ aut u Forzy je něco neskutečného, protože na tom asi těžko mohli vydělat.

Pak jsem vyzkoušel simulace a zjisitl, že na gamepadu jsou daleko lepší, protože auto opravdu řídíš bez pomoci. Je to daleko lepší zážitek. V určitém smyslu je to i lehčí, protože můžeš použít, co bys normálně u aut použil. A od té doby hledám a experimentuji. PC to jen extrémně urychlilo, protože na konzolích je tak pětina her. Pořád hledám a zkoumám.

Podstatné právě je, jestli někdo chce skvělý zážitek na gamepadu a nebo mu stačí to, co nabízí běžné hry jako F1, GT a Forza.

Vtipné na tom je, že v podstatě všechny závodní hry jsou rozbité. GT je proti tomu ještě pohodička. Všechny simulace mají problémy. Jenže je to za cenu toho, že ta hra může být dost úžasná. Vše si nastavíš. Třeba rFactor 2 má nastavitelná zrcátka. Kdo tohle má? Ale jinak je to děs. Je to zajímavý, takže člověk si spíše skládá jednu hru z více, protože každé jde něco.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 23. 5. 2021 15:41

Když mi Johne koupíš pořádnej volant k PC, tak s Tebou možná i občas nějaké závodní hry hrát budu. :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 5. 2021 16:40

Na volantu se nehraje :D Jsem na volantu hrával a už nechci, ale pořád mi ho někdo cpe. Jsem míval volat asi od 12 let. Třeba RBR jsem na tom hrával a pak Gran turismo 5. Ale nevím, jedině s playseat.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 5. 2021 13:39

Nevím.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 5. 2021 15:34

Za mě dobré.

Spíše přemýšlím, jak to udělám s počítačem. Něco jako 3070, k tomu nejlepší AMD a bude z toho megastroj (na FullHD). Jen pořád to nikde není. A nemá cenu kupovat do zásoby, protože až bude 3070 skladem, tak AMD už může mít něco nového a nVidia novou řadu :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 5. 2021 15:25

Euro je nějak nízko. To chce využít a naplnit si Steam peněženku na přístí měsíc.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 5. 2021 16:19

Ty jo, jak pokukuju po tom VR stále, tak koukám, že Dirt 2.0 je možné hrát ve VR. To by byla bomba i s volantem :hm :love:

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 5. 2021 16:53

To sme dva. Nejlepší na gamepadu, ale bude to pecka. Skoro všechno jede s VR.

Zatím buď vzít Index a nebo to nový HP. Jinak asi lepší počkat. Fakt nevím. Ale ten můj komp by to stejně neutáhl, tak snad už ty kryptosračky skončí a bude pokoj.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 5. 2021 17:38

Bez toho křesla na simulaci fyziky je to o hovně, ne? Akorát bude člověku blbě.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 5. 2021 18:22

Křeslo s tím moc nesouvisí. Spíše pokud chceš lepší FFB, tak křeslo je základ. Tohle by mělo být OK, než si mozek zvykne. Asi to bude pro něj divné na startu ale :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 5. 2021 20:45

Tak v autě přeci jen sedíš, to je jiný "pohyb", než třeba FPS. By mohlo být přijatelnější.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka