holubek002 píše:Tak těžíš jinde?
Jinak v nejbližší době čekám informaci, že Tesla a Elon nakoupili za par miliard, pak tweet, že btc je úplně nejvíc nejlepší a pak Elon zase nejbohatší a Tesla nejbohatší automobilka

Tak tak, jinde. Jinak jsem, vzhledem k nedostupnosti, koupil celou sestavu. Výkonově v CPU oblasti poskočím o několik procent, ale ne o moc.. V GPU znatelně, páč 1070 vs 3070, to je rozdíl.. Je to hotovka od Alzy, lze do toho nějak i zasahovat přijatelně, ale samozřejmě doporučují zásahy přes jejich techniky. A MB je nejpodstatnější, na té to vše stojí. Což stejně řešit nebudu. MB, CPU, GPU, RAM, i to M.2 nechám. Zdroj, to už je jinej šit. Žádnej zázrak. Chlazení je v idle ok, ale stačí něco dělat a hrozně letí otáčky nahoru, to ještě uvidím, jestli to zreguluju nějak. Jinak to bude obnášet obměnu.. Skříň nakonec fyzicky vypadá hezky, spoustu diskotéky, co úplně nehledám.

A starou sestavu střelím, ať se mi něco vrátí.
Jinak souhlasím, že se možná nějaké takové tweety objeví.

Nakoupil za pár a pak vydělá.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9