Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 5. 2021 11:49

A nejlepší jsou stejně auta :love:

-- 19. 5. 2021 12:28 --

Že by někdo konečně ty ***** omezil, abych mohl pořídit pořádný stroj na auta?
Po několika týdnech spekulací je to konečně tady, Nvidia oficiálně oznámila znovuvydání grafických karet řady RTX 30. Půjde o revize dosud vydaných GPU: RTX 3060, 3060 Ti, 3070, 3080 a 3090. Specifikace zůstanou stejné, jediný rozdíl je v tom, že budou mít limit pro výkon v těžbě kryptoměn, tzv. hash rate. Nové verze karet proto dostaly označení Lite Hash Rate (LHR). Nebudou kompatibilní se starými ovladači, a proto by teoreticky nemělo jít limit obejít.

https://www.zing.cz/novinky/96271943/nv ... m-vykonem/
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 19. 5. 2021 17:30

Ono stačí koupit sestavu, tu dostaneš hned a cenově sice karty jsou vysoko, ale za cenu sestavy bys u přeprodejců měl jen kartu.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 19. 5. 2021 18:38

Mrak píše:Po dvou měsících 1070 žije. :D Ale už jsem doma stopnul těžbu. U Tebe výdělek taky není moc velký.

To byl pro mě ale hlavní důvod, že by mohla odejít (už má nějaký pátek) a nová nepůjde sehnat nebo i za tu stejnou bych dal víc než před těmi cca 3 lety :-) Těch pár korun mi za to nestálo.
Tak těžíš jinde?

Jinak v nejbližší době čekám informaci, že Tesla a Elon nakoupili za par miliard, pak tweet, že btc je úplně nejvíc nejlepší a pak Elon zase nejbohatší a Tesla nejbohatší automobilka :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 5. 2021 18:47

Mrak píše:Ono stačí koupit sestavu, tu dostaneš hned a cenově sice karty jsou vysoko, ale za cenu sestavy bys u přeprodejců měl jen kartu.

Si právě nejsem jistý, jestli nejdou cenou taky nahoru. Pokud ne, tak se to zdá jako zajímavé řešení. Ale jako zase koupit si sestavu je hodně divný. Když jsem byl mladší, tak jsme se tomu smáli :D

-- 19. 5. 2021 18:48 --

No není to super trailer jen na DLC?

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 5. 2021 14:58

Protože jedna hra je dost rozbitá a mění si ovládání sama od sebe, tak jsem dnes začal hrát jen s 60 FPS, aniž bych to tušil, ale hned to bylo poznat a jsou to auta. Takže tolik k tomu, jestli je to vidět u aut. Ano, je to vidět hned :D Ne že by to tolik vadilo, jen to není příjemné, když je vše kolem rozmazané.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 5. 2021 17:24

Taková typická trať pro F1 :D

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 20. 5. 2021 19:45

holubek002 píše:Tak těžíš jinde?

Jinak v nejbližší době čekám informaci, že Tesla a Elon nakoupili za par miliard, pak tweet, že btc je úplně nejvíc nejlepší a pak Elon zase nejbohatší a Tesla nejbohatší automobilka :D

Tak tak, jinde. Jinak jsem, vzhledem k nedostupnosti, koupil celou sestavu. Výkonově v CPU oblasti poskočím o několik procent, ale ne o moc.. V GPU znatelně, páč 1070 vs 3070, to je rozdíl.. Je to hotovka od Alzy, lze do toho nějak i zasahovat přijatelně, ale samozřejmě doporučují zásahy přes jejich techniky. A MB je nejpodstatnější, na té to vše stojí. Což stejně řešit nebudu. MB, CPU, GPU, RAM, i to M.2 nechám. Zdroj, to už je jinej šit. Žádnej zázrak. Chlazení je v idle ok, ale stačí něco dělat a hrozně letí otáčky nahoru, to ještě uvidím, jestli to zreguluju nějak. Jinak to bude obnášet obměnu.. Skříň nakonec fyzicky vypadá hezky, spoustu diskotéky, co úplně nehledám. :mrgreen: A starou sestavu střelím, ať se mi něco vrátí.

Jinak souhlasím, že se možná nějaké takové tweety objeví. :D Nakoupil za pár a pak vydělá.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 5. 2021 01:44

3070 je super, tu jsem chtěl na auta. Ale není. Alza asi jo, jsem se díval na CZC a vůbec. Ale ono je to jedno, hraju 120 až 240 FPS, jen detaily občas nejsou na max.

Jsem nedávno zapojil ten komp s AMD 270X a šlape na 60 i QHD monitorem pro starší kousky.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 5. 2021 13:14

Docela solidní, člověk ani nepozná, co je ze hry :D

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 5. 2021 14:02

Nechces si ty zavodni videa strcit nekam do vlastniho threadu?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 5. 2021 14:29

To se tu řešilo dřív. To fórum je úplně mrtvý, takže je úplně jedno, co za téma to je, protože tam stejně nikdo psát nebude :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 5. 2021 15:42

Tohle je dobrá *****. Z toho člověku vyrostou chlupy i na chlupech. https://open.spotify.com/track/66UmW7cK ... =copy-link
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 5. 2021 18:11

To je dobra logika - stoji to tu za *****, tak to muzu dojebat jeste vic. Super no.

Kdybych sem nove prisel a videl, ze tu nekdo objevil grafiku na PC a kazdej druhej prispevek je video nejakyho simulatoru, tak bych se tu na to taky vykaslal.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 5. 2021 19:02

Ty tu asi novej budeš, protože sem nikdo nikdy nepřišel a bylo úplně jedno, co tu bylo. Dyť sem nepíšou ani lidi, kteří sem ještě chodí. Maximálně když někdo začne rozebírat nějaký ***** kolem kryptoměn.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 5. 2021 21:11

Nebo tebe/tvoje číčoviny ;)
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka