Ale záleží, pokud jsi zvyklý na 4K, tak to nebude úplně ono

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
tdjohn píše:Smutný je, že Mafia 1 pořád vypadá parádně. Se ty hry fakt moc neposunulyJako více detailů a efektů je cool, ale hru to nevylepší. Rozlišení to stejné.
Sasakr píše:55" z asi dvou metrů.
Lo!Zza píše:tdjohn píše:Smutný je, že Mafia 1 pořád vypadá parádně. Se ty hry fakt moc neposunulyJako více detailů a efektů je cool, ale hru to nevylepší. Rozlišení to stejné.
Proc sis nevzal ten remaster? Hrat jednicku z nostalgie, to pochopim, ale ten remaster je ve vsech ohledech lepsi.
Tak pro tebe se ty hry asi moc neposunuly kdyz teda vsechno hrajes v 720p. To potom vypada vsechno stejne hnusne.![]()
Jedinnej duvod proc bych hral v nizsim rozliseni by bylo kvuli tomu abych mohl mit downscaling na maximum. Ale to by asi k lepsim FPS moc nepomohlo, takze staci rovnou nastavit FullHD.
tdjohn píše: On má problém s osobností, ale jinak je fajn.
Sasakr píše:Tak dabing na Black Mesu vyjde každým dnem, takže asi konečně nastal ten čas projet si tu legendární HL sérii.
N.Marko píše:Co lhal. Příklady, citace, zdroje. Jinak jsi tu za lháře akorát ty. A jako pravé zdroje, ne to takové "už si to nepamatuju, ale jednou jsem slyšel...".
Na Vávru mám svůj názor, ale i tak má můj respekt.
Sasakr píše:Tak dabing na Black Mesu vyjde každým dnem, takže asi konečně nastal ten čas projet si tu legendární HL sérii.
N.Marko píše:Sasakr píše:Tak dabing na Black Mesu vyjde každým dnem, takže asi konečně nastal ten čas projet si tu legendární HL sérii.
Jako já vím, že to je více-méně mod (s posvědcením Valve) a že jde o primárně PC hru a že jde o už letitý projekt... ale fakt bych to chtěl na nové generaci konzolí. Technicky tomu nic nebrání. Problém vidím samozřejmě v neochotě Valve se domluvit s autory a Sony/MS, plus samozřejmě peníze co by to stálo a tak dále, takže se to asi nikdy nestane, ale i tak - škoda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků