Mám tam cca 10 hodin, je to pecka. Rozlišení řešej jen amatéři. Ale údajně to má jen 720p jako X1 verze Ale to nemůžu potvrdit, těch 900p by to mohlo mít také.
Rozlišení nebyl u her nikdy problém. Dobrý AA vše poladí. Jako ztráta informace tam je, ale kolikrát to využiješ. Za mě nízké rozlišení fajn. Jsem měl pár měsíců 4K monitor a super, ale už je pryč.
Zase ale určitě chápu lidi, kteří milují grafiku. To já nejsem.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn píše:Zase ale určitě chápu lidi, kteří milují grafiku. To já nejsem.
Děláš si *****, že jo?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko: To jsi ještě nepochopil, že to musí být jedině totál troll? Tak šíleně si protiřečí a třeba i v jednom dni A názory kolikrát.. Co k tomu dodat.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9
Proč *****? Většina lidí, které znám, tak si radši dají vyšší rozlišení a více efektů a pak se jim to seká a nevadí jim to. Za mě je to nesmysl, ale chápu je. Prostě jim to něco dává.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Ó jé, náš nedávnozrozený PCMR guru už zase otáčí a vysvětluje nám, že 720p je ok. Ano, než 4k30, to si určitě radši zapnu 1080p60. Ale nevím, jak malej máš monitor, ale 1080 je prostě minimum. 720 byl humus už v době 7th gen a dnes je to humus o to větší.
Prosím tě, udělej jednu věc. Hoď si ten BF na PC ve 1440p120 nebo co je tvoje maximum a pak si to znovu zapni na tý konzoli. Fakt to 4× menší rozlišení nevidíš jako problém?
Rozlišení nebyl nikdy problém, to jsem říkal i u GTA IV, které mělo 680p.
Hele, koupil jsem Mafii 1 a jede všechno, jen FPS to má mizerný. Jak to opravit?
-- 7. 5. 2021 00:19 --
Smutný je, že Mafia 1 pořád vypadá parádně. Se ty hry fakt moc neposunuly Jako více detailů a efektů je cool, ale hru to nevylepší. Rozlišení to stejné.
-- 7. 5. 2021 00:36 --
Na GOG je Redneck Rampage v akci. Má to cenu? Jsem tenkrát měl jen recenzi, ale nikdy to nehrál.
Mrak píše:N.Marko: To jsi ještě nepochopil, že to musí být jedině totál troll? Tak šíleně si protiřečí a třeba i v jednom dni A názory kolikrát.. Co k tomu dodat.
Já doufám že je to troll, protože možnost že není naznačuje, že to co říká myslí vážně a to by pak byl něco úplně jiného...
Sasakr píše:Co to je mizerný? Mafia má lock na 63 FPS. Nevymejšlej kraviny, zapni Vsync a hraj na 60. A hlavně nainstaluj remasteted mod.
To jelo tak 24 FPS a měnilo se to tak různě, někdy třeba i víc. To by mohlo být ono. Jsem zkoušel 240 a bylo to strašný, pak 120 a pořád strašný. Zkusím 60!
N.Marko píše:
Mrak píše:N.Marko: To jsi ještě nepochopil, že to musí být jedině totál troll? Tak šíleně si protiřečí a třeba i v jednom dni A názory kolikrát.. Co k tomu dodat.
Já doufám že je to troll, protože možnost že není naznačuje, že to co říká myslí vážně a to by pak byl něco úplně jiného...
Jasný, budu zase potřebovat silnější léky.
tdjohn píše:Jasný, budu zase potřebovat silnější léky.
Podělíš se?
N.Marko píše:Já doufám že je to troll, protože možnost že není naznačuje, že to co říká myslí vážně a to by pak byl něco úplně jiného...
Jako občas sem nakouknu. A prostě ty názory a všechno, co řekne a na co reaguje a jakým způsobem reaguje. To jedině musí být trolling. To by nebylo možný. Jako bych nejdřív řekl, že utírat si zadek je prostě povinnost a pak o hodinu později, že to nemá smysl, že nechápu lidi, co si ji utírají, vždyť je to úplně stejný, jako neutírat.
A to neber Johne jako urážku, ale občas mi udivuje, co vyplodíš a o pár dní později úplnej opak
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9
Jinak rozlišení pro mě nikdy nebylo podstatné, proto jsem i teď pořizoval nový monitor s FullHD rozlišením. Pro mě je input lag a FPS to podstatné. Ani barvy jsem dřív neřešil, jsem míval brutálně hnusné (ale rychlé) TN. Teď je neřeším, ale mám IPS, což je trochu jiná liga proti rychlému TN.
A Xbox jsem začal používat, jak vylepšili frame rate u skoro 100 her. Všechny Battlefields mají teď 120, což je už OK.
si to někdy zkus. Je fakt, že u aut to vadí daleko méně.
Jak si to někdy zkus? Však já to zkouším pořád, s RX580 se toho zas tolik ve 4K hrát nedá. Ve 1440p je to furt ještě ok, detailů je míň a už to chce nějaký antialiasing. A FullHD je už vyditelně mázlejší, hodně postrádá detaily a potřebuje nutně AA.