I ty Windows patche mi fungují. Vše šlape, nevím. Na hraní jsou Windows fajn. Ale na vše podstatné mám Linux.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
N.Marko píše:Prostě jsem měl za to, že desítky to na rozdíl od sedmiček prostě vůbec nedovolují a tak jsem s tím žil.![]()
Díky, udělal jsem jak jsi napsal. Zasraný widle.
N.Marko píše:Krom toho tvůj příměr dost kulhá, protože takhle by jsi mohl říct skoro cokoliv o čemkoliv, jako například
"Nemam zajem se naucit jak vypočítávat String Theory of M-brane in 11 dimension, a proto jsou fyzici vsichni curaci."
tdjohn píše:Kdo nemá o nic zájem, tak nemá používat počítač. Tohle není ani to auto, kde do toho kopneš a nějak to opravíš.
Lo!Zza píše:N.Marko píše:
Kdyz si koupim mikrovlnku (produkt) tak prece nemuzu nadavat vyrobci protoze nejsem schopnej si k ni precist manual. Pricemz je mi uplne jedno na jakym principu ta mikrovlnka funguje. To neni vina toho vyrobce kdyz jsem idiot kterej si v ni neni schopnej ohrat obed.
tdjohn píše:O to nejde. Jde o to, že čekáš, že něco bude fungovat samo a bez zájmu. Takhle to nefunguje. Možná jen ten Apple.
Manuál si musíš koupit. Bude to mít 1000+ stran a vše se dozvíš. Pro lemply mají určitě i drahé kurzy, kde ti vše řeknou. Možností je plno, jen to chce ten zájem
Lo!Zza píše:Apple je pro idioty, ale ten system jde mnohem hloub. Normalni uzivatel ma vsechno predpripraveny a hrozne limitovany, ale kdyz chces tak muzes odemknout pokrocile funkce.
Myslim ze zrovna k IT mas plno kurzu a videi zdarma po internetu. Ty drahe kurzy jsou spis jen kdyz chces mit certifikaci v urcite fuknci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků