od N.Marko 24. 4. 2021 18:37
Já prostě ***** nenávidím Windows!
Přijdu z práce, sednu k počítači, nastartuji ho a naklepu heslo aby se otevřely widle.
Vaše heslo není správné!
***** cože? Naklepu ho znovu.
Vaše heslo není správné!
Fuck! Cože? Naklepu ho znovu, pomalu jako debil, protože vím jaký debil jsem a omyl se může stát. Dokonce jsem koukl jak vypadá, než zmáčknu enter.
Vaše heslo není správné!
@#@Đ#đФ!!!! *****! Další tři pokusy a
Vaše heslo není správné!
OK, klid, dýchej, to se srovná... Zadám možnost "Zapomněl jsem své heslo", pět minut čekání, než se počítač uráčí, zadám svoji adresu, dostanu kód na email, zadám kód, jsem vyzván k napsání nového hesla. Napíšu staré heslo, které widle považují za neplatné... "Používáte staré heslo" DOPÍČI!!!!! No to si snad ze mě dělají ***** ne? Tak jako systém to heslo zná a přesto se na zamykací obrazovce tváří, že ne, jen abych si ho změnil?
Jako na jednu stranu security a všechno okolo, ale tohle je můj soukromý počítač A MĚ TO ***** NEZAJÍMÁ! Desítky widle jsou opravdu zasraný produkt, za který by měl Microšrot zbankrotovat, protože byť jsem si je poctivě zaplatil, stejně si s nimi z uživatelského hlediska nemůžu dělat co chci, respektive v některých případech nemůžu poslat systém do *****, protože jako ***** fakt doopravdy nemám zájem o nějaký dementní update, který všechno spíš ještě podělá!
Teď se vsadím, že se na nějakou dobu nedostanu na Xboun, protože tyhle účty jsou provázaný (a nechtějte po mě začínat o tom, jaký oprcajtung bylo je spárovat - a přitom mám pochyby, že spárovaný jsou) a budu muset dělat padesát dementních kroků, jen abych si mohl hrát s mám strojem, který jsem koupil za moje peníze a měl by dělat co já chci!
Nesnáším widle. Fuck me!
P.S.
Ne, nenavrhujte Linux, to se tu už probíralo a nechci zlikvidovat další počítač.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short