Na Horizon ti prdím. Tohle nehraju

Ovladač - hele jako je docela slušnej, ale D-pad je průšvih i po třech generacích, to se nedá okecat a horní bumpery... jako jak tohle mohlo projít přes komisi, mi není jasné. Takže ne, nejlepší není, ale asi taky věc zvyku.
BTW: Jsem to jenom já, nebo Xbox nemá "sleep" mode? Jsem ho teď hledal a nemůžu ho najít.
Jinak Forza zatím - závody dobrý, hádám, že čím víc se hra blíží "realitě", tím menší prostor tu je pro "být jiný než konkurence" protože prostě fyzika a tak dále. Takže co se ježdění týče, po dvou hodinách vcelku OK. Ale jinak na první pohled menu, nakupování, kartičky a tak dále - docela voser. Na druhou stranu, když zapomenu na GT Sport, tak je jasný, že dvacet let kondicionování ze strany Poliphony mě zákonitě muselo udělat poněkud zaujatý vůči konkurenci. Uvidíme jak se to poddá, ale fakt je, že ve Forze docela bloudím a docela mi chybí takové to "počtení" o jednotlivých autech.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short