Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Bude *****, protože ta konzole výkonnější nebude. Něco málo naženou optimalizací, ale stejně... naopak bude čím dál tím víc 30 FPS titulů, aby to nějak zvládalo držet krok.tdjohn píše:Ale když je tohle na začátku, co bude asi za rok
Mrak píše:Prej v ČR chodí PS5 ok. Si děláš *****, viďJá ho nechci, ale trochu to sleduju a opravdu nechodí. Ani objednávky ze září nejsou stále odbavené. Mnohem snazší je si to objednat v Polsku v bundlu s hrami a do pár dní ho máš doma. A reklamace bez problémů v rámci EU platí. Takže i v ČR u Sony. Ty Tvoje hlody mi občas fakt dostávaj.
Sasakr píše:***** co to hraješ za hry? Která stará hra podporuje 240 FPS? Každou hru poctivě před hraním kontroluju na PCgamingwiki a těch, co bez problémů šlapou na +60 FPS moc není. V podstatě jediný HFR zážitek, co jsem měl, byly první dvě Metra. A ještě Tomb Raider, ale tam jsem tu vyšší plynulost nějak nevnímal.
tdjohn píše:
Překupníci už to mají za rozumné ceny. Teď zase byla nová vlna, tak máš plnej bazoš
https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... =&kitx=ano
tdjohn píše:A co VR? Když už konečně mám možnost. Zatím jsem našel, že nejlepší je HP a třeba to od Valve. Co máte a funguje? Bych vyzkoušel i tu PS verzi, ale když stojí tak málo, tak to bude asi pěkná ******
N.Marko píše:tdjohn píše:
Překupníci už to mají za rozumné ceny. Teď zase byla nová vlna, tak máš plnej bazoš
https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... =&kitx=ano
18K NENÍ rozumná cena! Doporučená maloobchodní cena je 13 500 a přes to vlak nejede.
Lo!Zza píše:https://pc.bazos.cz/inzerat/134124281/prenecham-rezervaci-ps5-digital.php
Ty svine uz ani nejsou schopny si to zbozi vyzvednout a preposlat? Kam tem svet speje. Z tehle snahy vytvorit umelou "exkluzivitu" na zbozi tim ze se umyslne vypusti min kusu kdyz poptavka je velka je mi zle. Vidim to cim dal tim vic - napriklad Games Workshop, taky vydal par boxsetu a mel vyprodano cca 5 min po spusteni predobjednavek. Za 10 minut byly ty modely na ebayi s peknou marzi. Nevim jestli ma cenu podporovat spolecnosti kterym jsou zakaznici jedno.
Jasne COVID tohle a zavrene tovarny tamto, ale pocitam ze je to vsechno stejne plne automatizovany. A byl by takovej problem otevrit objednavky a rict lidem ze maji jeden kus rezervovany i kdyz jim prijde treba az za 6 mesicu? (neni to takhle s autama?) Pak at uz ti zoufalci co to MUSI mit okamzite kupujou za 2x tolik.tdjohn píše:A co VR? Když už konečně mám možnost. Zatím jsem našel, že nejlepší je HP a třeba to od Valve. Co máte a funguje? Bych vyzkoušel i tu PS verzi, ale když stojí tak málo, tak to bude asi pěkná ******
Mel jsem oba - PSVR a prvni Oculus Quest. OQ je fajn na mensi hry jako Beat Saber nebo Vader immortal je super (ktery na nem jedou nativne, tzn bez kabelu). Zkousel jsem i vetsi hry z PC jako Fallout 4 nebo Arizona Sunshine. Nejvetsi problem je pohyb a to ze ja u toho nemuzu sedet dyl jak 30 min. Myslim ze jsem zkousel i Project Cars a to bylo vicemene OK. Osobne mam za to ze hry kde se nemusis hybat okolo jsou fajn - tetris effect, space pirate trainer, superhot VR. Ale ve vysledku uz mi to tu stejne pul roku sedi v krabici. PSVR je pro VR pro socky - kvalita je dost horsi a je to hodne limitovane. Ale kdyz mas maly rozpocet a musis mit VR tak proc ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků