Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 2. 2021 23:55

Totiž nechápu, co na tom nechápeš. Fyzika je velmi náročná a je potřeba ji počítat ***** rychle. Tipuju, že i těch 2000 je málo, ale je to kompromis.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 2. 2021 00:13

Nechápu, jakej bude rozdíl, když ji budeš počítat na 2000hz a na 60 hz, když hra jede na 60. Můžeš ji počítat třeba na 100000000hz, stejně důsledky budeš vnímat jen 60× za sekundu.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 2. 2021 00:19

Asi moc auta nehraješ, co? Zatímco se jeden snímek kreslí, tak na silnici se stane asi milion věci. A TDU prý mělo 1000 Hz.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 2. 2021 16:27

Přijde teď za 3 dny výprodej na Steam? Chci nakoupit za pár tisíc, tak asi radši počkám, abych se pak nedivil :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 2. 2021 17:43

Už jste připraveni? Jsem si dal limit 300 Euro, tak snad za to něco málo seženu :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 2. 2021 20:08

Je to pecka!
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 2. 2021 01:01

Mě to nijak nevzrušuje.

Uhodněte, co jsem rozehrál. Můžete se ptát otázkama na ano/ne.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 2. 2021 03:32

Ty už to znáš. Tohle je můj první výprodej. To je jako první sex!

-- 12. 2. 2021 02:43 --

Jestli tam nejsou auta, tak nevím.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 2. 2021 09:43

Neboj, i toho sexu se jednou dočkáš.

Ano, jsou tam auta.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 2. 2021 14:14

Auta... Jsou to závody?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 2. 2021 14:17

Ne.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 2. 2021 16:01

Nějakej Euro truck nebo něco takového.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 2. 2021 18:36

Open world? (GTA/Mafia a podobný)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 2. 2021 15:02

A co takový ty bus a truck simulátory? Má to cenu? Bavilo to někoho? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 2. 2021 15:17

Tdjohn z konzolisty přes noc zástupce PC master race :D

A co jsi teda za 300 nakoupil?

Jsem se po půl roce zase vrátil k hraní. V té kose venku nejde nic dělat...
Doklepnul jsem Horizon Zero Down. Původně jsem zamýšlel co nejrychleji dojet hlavní linku, ať už to mám z krku, ale nejde mi to. Takže nakonec včetně většiny side questů (na sbírání a "najdi a dones" se*u) a DLC.
Pak na PC Crysis 3, kdy mi došlo, že jsem 3 ještě nehrál a že jsem to asi někde zadarmo dostal. A ještě štěstí, že to bylo zadarmo, protože jinak teda slabota. A taky bych nikdy neřekl, že dám u fps (a u Crysis obzvlášť) přednost gamepadu před myší a klávesnicí. Ale konečně jsem PC hraní na TV vyřešil tak, aby to nebyl oser.
A teď Battlefront II (zase za 0,-). A teda klobuk dolů za grafiku. Vzhledově pecka a nároky jak druhý Dirt :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka