-- 14. 1. 2021 15:33 --
N.Marko píše:Nechci kecat, ale mám pocit, že jsem ho viděl na komentářích v Konzolistovi.
Tam je nějaký Cobra, ale jestli je to náš SCobra? To právě nevím. Naposledy si pamatuju, že si našel holku a už jsme ho tu neviděli

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
N.Marko píše:Nechci kecat, ale mám pocit, že jsem ho viděl na komentářích v Konzolistovi.
tdjohn píše:Právě, ale není to tak jednoduché
Právě jednotný HW je obrovská výhoda konzolí. S údržbou to také vše pořád sedí. Dneska prostě PC nenabídne zdaleka to, co nabízej konzole. Ale zase PC má doma každý a hry jsou tam levnější, takže pořád má svoje výhody.
tdjohn píše:staré závodní hry jsou i zastaralé technicky, takže naštěstí o nic nepřicházím.
holubek002 píše:Ještě, že tu je aspoň N.Marko, jinak bych byl snad služebně nejstarší. Teď nevím, jestli je to špatně nebo ne
N.Marko píše:holubek002 píše:Ještě, že tu je aspoň N.Marko, jinak bych byl snad služebně nejstarší. Teď nevím, jestli je to špatně nebo ne
Hele klid, pokud ti nebude letos 40, tak si ještě můžeš říkat, že jsi mladý
To myslíš tu 0 ms, co má Mrak, jo?tdjohn píše:Streamovací služby jsou nesmysl kvůli input lagu.
Sasakr píše:Zkoušel jsi s tím streamovací služby? Stadia, Now atd.?
Sasakr píše:Když jsme u toho, měli jste někdy problém s legendárním input lagem u Vsyncu? Já to prostě nikdy nezažil. Oproti rozsypanýmu zasekanýmu obrazu bez vsyncu je to nebe a dudy.
Sasakr píše:To myslíš tu 0 ms, co má Mrak, jo?tdjohn píše:Streamovací služby jsou nesmysl kvůli input lagu.
-- 15. 1. 2021 16:20 --
Když jsme u toho, měli jste někdy problém s legendárním input lagem u Vsyncu? Já to prostě nikdy nezažil. Oproti rozsypanýmu zasekanýmu obrazu bez vsyncu je to nebe a dudy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků