Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 12. 2020 18:51

Omg tak si to zahraj na PC.

Začátek mi přijde ok, takovej Mafiovej. Pak se to zlomí a jsou z toho arkádovější GTA.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 12. 2020 18:59

Jasně, pořídím PC pro špičkovou Mafii 3 :D

Spíše mi začínají vadit ty závodní simulátory, které jsou lepší na PC.

-- 29. 12. 2020 18:00 --

Na tohle nemaj peníze, tak to dělají jen na PC:

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 1. 2021 13:32

Hmmm, tak jsem se díval na recenze a jako není zatím o co stát. PC2 je pořád v pohodě.

Tak jaké konzole letos chystáte? Já vemu PS5, jakmile tam bude co hrát. Se těším na ten ovladač, který by teoreticky mohl přinést pravý FFB na ovladači pro auta. To by mohla být dost pecka.

Možná i Switch, pokud konečně vydají nějakou silnou verzi.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 1. 2021 23:53

PS5 - až (jestli) bude samozřejmě dostupná.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 3. 1. 2021 22:23

Já si objednal RTX 3060 Ti. :mrgreen: Mi nějaké konzole jsou u řiti. Stále jsem si žádnou nekoupil, protože je málo her, co bych na tom do/hrál. A primárně hraju PC. Mám ještě 3DS a Switch, pak Nvidii Shield, což ve spojení s PC dělá obstojné herní doupě. A her mám tolik, že mám na dalších 454567 let co hrát, kdybych vůbec chtěl něco začít, než jen MP CoD.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 1. 2021 23:16

Počet není nikdy problém, se podívej na Sasakra. Jde o ty hry na konzolích. Ale taky záleží, jak moc hraješ. Já dávám tak dvě hodiny denně a za to se v podstatě nedá stihnout vůbec nic. Za minulý rok jsem dohrál asi dva kousky.

A jsou lidi, kteří hrají méně, tak pak nechápu, jak vůbec něco dohrají.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 1. 2021 03:05

Simbin se možná vrátí docela brzy! Na těch jejich hrách jsem začínal pořádný auta. Jen jsem pak přeskakoval věci jako Toca nebo Race driver :(
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 1. 2021 18:56

Ty kráso, na SimBin vzpomínám, to byly závody.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 1. 2021 20:12

Přesně! Já marně vzpomínám, proč znám GTR1, GTR2 a GT Legends, ale nikdy jsem nehrál Tocu :D Vím, že jsem zkoušel demo, ale nevím, proč jsem to nehrál. Takže těm týpkům celkem věřím. Ale myslím, že SMS má také nějaké odtamtud. Tak kdo ví, co dnešní Simbin vůbec je.

Hlavně GTR byla moje první hra, kde bylo i Brno.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 5. 1. 2021 18:06

Co to je Brno? :hm

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 1. 2021 22:34

Ále, taková jedna vesnice s tratí.

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 1. 2021 11:43

Já jedu Mafii 3. Tipuju takových 30 hodin už.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 1. 2021 12:08

To docela dává smysl :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 1. 2021 23:18

Zajímavé. Chtěl jsem se kouknout co nového na fóru a nepustilo mě to přes přihlašování s tím, že jsem dostal ban. Jako WTF?
Vypnul jsem VPN a najednou to jede.
Fajn, takže otázka zní, jestli je chyba tady na fóru (což by mě nepřekvapovalo vz´hledem k faktu, že fórum už dlouho není na Doupěti priorita, takže se neudržuje), nebo mi zase, znovu a tudíž opakovaně blbnou Widle (což by taky nebylo nic divného. Například zrovna dneska z nějakého důvodu mi vypnulo internet. Prostě je tak, mírnix-týrnix odmítlo připojit a to ho mám na kabelu. Restart počítače a všechno zase jede... inu Widle, ten nejspolehlivější a nejlepčejší program na světě...).

Nějaké nápady?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 1. 2021 01:09

Možná je ta VPN známá, že z ní nechoděj nejlepší lidé :D

Jinak si tam dej Linux a budeš mít méně práce. Na hraní stejně máme konzole.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka