link

Ta videa jsou ale opravdu nadherna

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
sega.maniac píše:N.Marko: V dobe Covidu funguji alespon vydejni okenka (JRC, El. World, Datart, Mall) Ja si za chvili jdu pro Plusko jenz jsem vcera v Black Friday objednaval. (Nepouzivam kreditni karty a ty papirove vouchery sbiram, drive se delaly v plnohodnotnych PS3 obalech)
Jj hry jsou za me obecne dnes skvele (nejen ty zminovane zavodni) az mi prijde skoda se o nich bavit jen na smetisti.
N.Marko píše:tdjohn: Ježíš já uplně zapoměl si koupit ten HD port Vanquish! Před lety jsem na to dělal recenzi, ale myslím, že jsem dostal buď recenzní kopii (CD obal a žádný potisk), nebo jenom kód, každopádně si to chci koupit. Ne že bych to hrál, jen do sbírky. Na druhou stranu, právě z toho důvodu je 25 liber pořád dost... píšu si do "to do" listu.
tdjohn píše:GTA is back! Nejlepší GTA všech dob konečně funguje tak, jak by člověk chtěl. Drží 60 i když to kropím helikoptérou od Yusufa. Neskutečný.
Sasakr píše:tdjohn píše:GTA is back! Nejlepší GTA všech dob konečně funguje tak, jak by člověk chtěl. Drží 60 i když to kropím helikoptérou od Yusufa. Neskutečný.
Slyšel jsi někdy o PC? Tam už to jede na mnohem víc roky.
sega.maniac píše:Bayonettu mam dohranou na PS3 i X360. Uz to znova hrat nebudu, ale Vanquish jsem projel jen jednou a moc me nechytnul, cili bych jej v remasteru na novejsim HW asi oprasil.
sega.maniac píše:Ani velky retezec treba GAME te nenecha nic vyzvednout? Ja se ted vratil z El. Worldu, predni cast prodejny s pultem otevrena, nejake SD karty, baterie a pak online objednavky, ktere lze vytvorit i skrze notebook co je pred vstupem a hlavne platba i hotove. Na jare za prvni vlny pandemie to slo jen bezhotovostne a k prodavaci se clovek nesmel vubec priblizit (mall.cz), ted uz na to jebou. Od pondeli pak mohou mit obchody otevreno (stale v nouzovem rezimu) do 23:00.
Ty vole čekal bych, že na doupěti budete tušit, že to není o počtu jader a frekvencitdjohn píše:Tak určitě. Měl jsem 4jádro na 4 Ghz, dobrou grafiku a byl tam stuttering jako kráva.
tdjohn píše:GTA is back! Nejlepší GTA všech dob konečně funguje tak, jak by člověk chtěl. Drží 60 i když to kropím helikoptérou od Yusufa. Neskutečný.
tdjohn píše:Sony tam třeba láká nové ovce na svoji platformu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků