Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 19. 11. 2020 15:02

N.Marko je vice HC, jeste pamatuju jak si poladil tuhle modlu, ktera pak vysla v dalsi generaci pro PS4 Pro ve 4K jako digitalni remaster :love: Xbox bohuzel nedostal ani ten remaster ani zpetna kompatinbilita :roll: Ty kultovni JRPGcka z PS3/X360 ery vysly na storu ve 4K celkem 3. Dodnes zaroven me nejvetsi resty (ac je mam pro PS3/X360). Na PSN sice byvaji pekne slevy Big in Japan, ale ja jsem rad, ze jsem se vubec dokopal ke Star Oceanu 5 a Tales of Zestiria, vazne se to vse neda. Jak jsem psal, vsechno bych zmrazil, jinak neni sance stihat.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 11. 2020 16:02

Je to taky blázen :D Kolik hodin tomu tak dáváte? Protože tyhle hry vypadají skvěle, ale ne pro běžný život. Na druhou stranu v Horizonu byl týpek, co měl normální job a každý den hrál 6 až 8 hodin a o víkendu 12 :D Bych ho chtěl vidět, asi moc zdravě nevypadal. Takže jde i víc, ale nejlepší je asi nechodit do práce. Pracuju jen občas a vzdáleně, tak čas mám, ale nedává mi smysl hrát celý den.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 11. 2020 16:15

Sega - dvojka LoS na mne pusobila strasne budgetove a uprimne se mi za Draculu hrat nechtelo. I pribehove mi to moc nesedlo. Jednicka mela mnohem lepe napsany pribeh "pro dospele", z dvojky si nepamatuju nic mozna krome toho ze Gabriel sel z nejakyho duvodu po krku jinym upirum (?). Mirror of Fate on 3DS byl paradni, ale byla to takova jednohubka. Skoda ze v tomhle stylu nepokracovali dal.

V dnesni dobe ani zadne JRPG nezacinam protoze vim ze nemam sanci ho dohrat. Mozna maximalne na nejakou "Story" obtiznost abych u toho nemusel moc dlouho sedet. Ja jsem ted ve sleve koupil na Switch Ni Ko Kuni a ackoliv bych to fakt chtel hrat protoze to vypada strasne sympaticky (plus tam jsou studio Ghibli animace), uz asi po trech hodinach vidim ze to bude grindfest jako prase. :(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 19. 11. 2020 16:27

tdjohn: Jak si zminoval ty trofeje, ja mam jen 45 Platin a ani je nejak nelovim. Trofeje nejsou vzdy vypovidajici, spis to udava faktor, jak se hram venujes a travis s nima cas, nez to jak jsi dobry. Xbox CZ ted poradal 14ti denni soutez o to, kdo nahraje nejvetsi Gamerscore. Zvitezil borec se skore 105 815G :-D (skore za 2 tydny) Asi si rikate co to ma jako byt, ale co jsem slysel, jednalo se o prvniho Cecha v poctu achievementu u nas, jenz ma normalne nejak pres 800K Gamerscore, ktery si lisacky zalozil uplne novy profil a zacal tam strkat jednu na achievementy snadnou hru za druhou a 14 dni to v kuse drtil. Ony od roku 2005 vysly hodne lehke hry na Ajchy, ktere treba nikdo dnes ani nezna. link I tak ale pres 100K score mi prijde za takovou dobu (ac s nejlehcima hrama hodne). Ostatni soutezici, kteri byli hned za nim a meli treba 80-90K score (taky blazni) na nej pak vyhlasili hon :D
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 11. 2020 16:32

Jasný, chápu, ale vždy mi přišlo, že tě zajímaly. Jinak ty obtížnosti chápu. Třeba Dirt 5 na platinu je tak 25 hodin a jedna Forza tak 200. Není hra jako hra.

Ale týpek jako stejně hustej :D Proč ne, pokud chce být někdo nejlepší, tak se tomu věnuje. Každej takovej úspěch zaslouží respekt.

-- 19. 11. 2020 16:45 --

Jinak Forza má svoje "trofeje", protože před hodně lety zavedli Forza rewards, takže je potřeba tam mít co nejvyšší skóre :D Za to je pak hromada in-game výhod.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 19. 11. 2020 17:04

Lo!Zza: Ni no Kuni jsem dohral jeste v dobach PS3, pak to vyslo i na PS4 a Switch (hra je puvodne z Jap. NDS, proto ty tahove obrazce) Moc pekna vyprava, ale vse mi tam nesedlo, casem se hlavne souboje zvrtnou v neustale mackani jednoho cudliku, za me tak max. 8,5/10 titul. Mam i dvojku, ktera ve 4K HDR vypada az neuveritelne a bavi me i vic.

Bloodstained jak si zminoval je pekny, jsou nejak 3 dily ale myslim ten nejpokrocilejsi ve 2,5D, cloveku se hned vybavi lod z PSP remaku Rondo of Blood :-] Casem musim tez sehnat, zkousel jsem hru jen na Xboxu v Game Passu. Kupoval jsem pred nejakou dobou ty dve Castlevanie 2D kolekce pro PS4, hrat cernobile GB dily s efektem nazelenaleho displeje na 4K Top panelu ma svoje kouzlo :-)) link a dvojka pak byla jeste mnohem lepsi, dodnes nechapu jak mohli tenkrat slozit tak uzasnou hudbu :love: lepsi je snad uz jen link 8-)

Ja jsem sem prisel pred par dny zalozit nove vlakno, coz se mi i povedlo link, tak bych nekdy rad tohle vse rozebiral i tam. Soucasne hry o kterych tu ted mluvime, ty nextgen nove -> Elden Ring - evolucni nastupce Dark Souls 3 a diky retro kolekcim, PS2-PS3 remasterum a zpetné kompatibilite (PS4) i obecne hry starsi, cili nic nebude OT. PS4 je dnesnim dnem pocinaje jiz zpetne kompatibilni oldgen :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 11. 2020 18:49

Lo!Zza píše:Sasakr - Jo nastaveni tam je ale i kdyz to clovek stahne tak to jen ztmavi obraz celkove. Neni to televizi ale problem bude asi ve hre. Treba kdyz je ve hre rano nebo zatazeno/dest HDR vypada fantasticky, ale kdyz je jasno tak je kontrast tak sileny az do bodu ze to skoro vypada jako cell shaded podobne jako Breath of the wild.

Nemáš zapnutý ostření obrazu v TV? Moje ve výchozím nastavení i v game modu ostřila a přesně to připomínalo cell shading. Stáhni ostření na minimum.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 11. 2020 11:34

sega - Mas pravdu, souboje jsou v Ni Ko Kuni dost nudne. Ani poradne nevim o co se tam snazili. Hlavne mi vadi ze jsou strasne pomale a (mozna jeste dulezitejsi) ta soubojova hudba zacne byt po par hodinach dost otravna.

V Bloodstained jsem zkoncil u jednoho bosse, na kterym jsem stravil asi 2 hodiny a nakonec jsem to hodil do kouta a nevim kdy se k tomu vratim. Ale hra je to dobra.

Sasakr - mam zapnuty game mod, ale moc velkej rozdil i kdyz je vyply jsem nevidel. Ale zkousel jsem to na PS4 Spidermanovi, ktery pouziva HDR taky (i kdyz ne tak moc), takze je mozny ze v GoT to byde vypadat jinak. Zkusim to behem dneska.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 11. 2020 13:22

Nezdá se vám, že aktuální čas je snem všech závodníků? Nepamatuju dobu, kdy by existovalo tolik skvělých závodních her na konzole. Je to neuvěřitelý, že kdyby půlka závodních her přestala existovat, tak to vlastně nevadí, protože ten zbytek je tak úžasný, že to nahradí. Mi to připomíná dobu rally tak před 20 lety, kdy každý chtěl svoje rally a nakonec se nedělalo skoro žádné nějakou dobu.

Zlaté časy...
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 11. 2020 13:44

Jinak musím říct, že v téhle generaci mám dohráno skoro všechno (proporcionálně) co jsem chtěl. Ještě nějaké drobnosti, jako třeba Destroy All Human, The Last Remnant, nebo Star Wars Jedi Fallen (případně se vrátit do No Man´s Sky - hrál jsem jen vanila verzi a teď to je naprosto jiný hra prý), ale jinak pokud bych dal deset her téhle generace které si chci koupit do sbírky, tak je to hodně. Samozřejmě jak se znám, tak budu náhodně dokupovat ještě pár let v budoucnosti (minulý měsíc jsem koupil hru na PS2 :D ), ale jinak cajk. Tohle je myslím první generace, co to takhle mám. Plus samozřejmě ten fakt, že PS4 hry jdou hrát na PS5, to pomáhá. V tomhle smyslu i ten odklad nákupu PS5, protože díky internetu kam se přesouvá většina nákupů dneska a Covidu který z toho udělal nezbytnost, protože zavřel všechny kamenné obchody, mají boti žně a nedá se koupit za doporučenou cenu, nahrává tomu, že hry jaksi dohrávám... a samozřejmě to, že jako už tradičně - launchové hry jsou buď přinejlepším průměrné, nebo pro mě mnohé nezajímavé a všeobecně je jich málo :D Jako nekecám, z PS5 launche mě zajímá jedině tak Observer. Valhala je "The Ubisoft Game" - sorry, ale ne. CoD Cold War - minulý týden jsem dohrál Black Ops III, tak mi to zase na nějakou dobu stačí, nový si kupovat nemusím. SpiderMan - hrál a nedohrál jsem minulý díl, moc mě nebavil, netřeba si kupovat stand alone LDC. Demon´s Souls - stejný problém jako s Bloodborne, nechci si rozsekat svůj pokoj. Atd.

Ale takhle to je více méně každou generaci. Jen škoda, že není nějaké Killzone, nebo tak něco (Resistance 4?). Ano, já vím, zpětně když se na to tak koukám, on ten Killzone ShadowFall nebyla nic moc střílečka (hlavně proto, že v podstatě si sami zabili ten potenciál s polootevřenými světy a story bylo na palici), ale multiplayer měla více než obstojný a zase by šlo o něco, co má Sony vlastní. Snad dělají na nějakém dalším dílu. Každopádně Gran Turismo snad na jaře :D
A tentokrát prosím normální GT, ne tu srajdu Sport.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 11. 2020 13:55

To mám podobně, není hra, kterou bych si chtěl zahrát. Jen mě děsí, že pořád nacházím nové závodní věci. Třeba Assetto Corsa Competizione už jede na 60 FPS a jako ovládání je snad to nejlepší, co jsem kdy viděl. Neskutečná pecka, takový lepší GTS z hlediska hratelnosti.

Takže za mě OK a PS5 až jedině s novým GT. Ale známe Kaze, to vyjde tak za 3 roky a ještě tam bude chybět polovina obsahu :D

A jinak COD mě nějak přešlo. MP je pořád asi skvělý, ale ten singl mě nějak nebere. Starý skvělý MW jsem nebyl schopný ani hrát, jak byl teď zdarma na PS+ a MW2 jsem ani nezkusil.

-- 21. 11. 2020 14:00 --

LOL a GTA IV konečně jede v 60 :D Tak jsem se po letech dočkal.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 21. 11. 2020 14:17

N.Marko: V dobe Covidu funguji alespon vydejni okenka (JRC, El. World, Datart, Mall) Ja si za chvili jdu pro Plusko jenz jsem vcera v Black Friday objednaval. (Nepouzivam kreditni karty a ty papirove vouchery sbiram, drive se delaly v plnohodnotnych PS3 obalech 8-) )

Jj hry jsou za me obecne dnes skvele (nejen ty zminovane zavodni) az mi prijde skoda se o nich bavit jen na smetisti.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 11. 2020 14:45

GTA is back! Nejlepší GTA všech dob konečně funguje tak, jak by člověk chtěl. Drží 60 i když to kropím helikoptérou od Yusufa. Neskutečný.

Zase moc lidí sem nechodí :D Alespoň někde to trochu žije. Já se můžu vyjádřit ke všemu, co se dá řídit na gamepadu.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 21. 11. 2020 15:07

PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 11. 2020 15:17

Je to tak :D ale R* jsou už dávno k ničemu. Všichni odešli a oni jen rejžujou na GTA V. GTA V byl fail po skvělé IV. Ani DLC tam žádné nevyšlo. RDR2 byl pro mě také šok. Vůbec nechápu, jak to mohlo někoho bavit a i když jednička byla také docela nudná, tak stála za to. Já si dám hezky GTA IV znovu, což je pro mě poslední dobré GTA.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka