Jinak musím říct, že v téhle generaci mám dohráno skoro všechno (proporcionálně) co jsem chtěl. Ještě nějaké drobnosti, jako třeba Destroy All Human, The Last Remnant, nebo Star Wars Jedi Fallen (případně se vrátit do No Man´s Sky - hrál jsem jen vanila verzi a teď to je naprosto jiný hra prý), ale jinak pokud bych dal deset her téhle generace které si chci koupit do sbírky, tak je to hodně. Samozřejmě jak se znám, tak budu náhodně dokupovat ještě pár let v budoucnosti (minulý měsíc jsem koupil hru na PS2

), ale jinak cajk. Tohle je myslím první generace, co to takhle mám. Plus samozřejmě ten fakt, že PS4 hry jdou hrát na PS5, to pomáhá. V tomhle smyslu i ten odklad nákupu PS5, protože díky internetu kam se přesouvá většina nákupů dneska a Covidu který z toho udělal nezbytnost, protože zavřel všechny kamenné obchody, mají boti žně a nedá se koupit za doporučenou cenu, nahrává tomu, že hry jaksi dohrávám... a samozřejmě to, že jako už tradičně - launchové hry jsou buď přinejlepším průměrné, nebo pro mě mnohé nezajímavé a všeobecně je jich málo

Jako nekecám, z PS5 launche mě zajímá jedině tak Observer. Valhala je "The Ubisoft Game" - sorry, ale ne. CoD Cold War - minulý týden jsem dohrál Black Ops III, tak mi to zase na nějakou dobu stačí, nový si kupovat nemusím. SpiderMan - hrál a nedohrál jsem minulý díl, moc mě nebavil, netřeba si kupovat stand alone LDC. Demon´s Souls - stejný problém jako s Bloodborne, nechci si rozsekat svůj pokoj. Atd.
Ale takhle to je více méně každou generaci. Jen škoda, že není nějaké Killzone, nebo tak něco (Resistance 4?). Ano, já vím, zpětně když se na to tak koukám, on ten Killzone ShadowFall nebyla nic moc střílečka (hlavně proto, že v podstatě si sami zabili ten potenciál s polootevřenými světy a story bylo na palici), ale multiplayer měla více než obstojný a zase by šlo o něco, co má Sony vlastní. Snad dělají na nějakém dalším dílu. Každopádně Gran Turismo snad na jaře

A tentokrát prosím normální GT, ne tu srajdu Sport.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short