Endurance... no, radši nic. Mě prostě chybí nějaké pěkný šampionát deseti závodů s "nákupními taškami", nebo tak něco. Už jsem starej a na formule nemám reflexy. Takže asi tak.
Grafika, tratě, ovládání - to vše je OK, ale pro mě to není plnohodnotná zábava právě proto, že to co tam chybí JE pro mě zábava... Tomu se pak jaksi nevyhneš.
Počet aut moc neřeším - nikdy jich není dost

ale jako jo, 300 docela stačí, byť v začátku to bylo dost bída, ale přidali jich hodně. Byť furt tam chybí Škodovka, nebo nějaká historická Tatrovka - to bych byl šťastný.
Muziku mám vypnutou. Neměl jsem nervy projíždět menu a vybírat jednu po druhé manuálně. Ně+které songy se mi líbily, ale pak mi tam vždy skočil nějaký co nemusím a to pak musíš si ho zapamatovat, po dohrání jít do menu, vypnout ho a tak dokola. Proč to není normálně když zapauzuješ závod v optionu je naprosto mimo mě.
Kariéra je v GTS oproti GT5-6 vlastně neexistující, ale abych nekřivdil, tak je zase mnohem lepší, než třeba v takovém Project Cars 1-2. Tam jsem jenom kroutil hlavou, jak jim to mohlo projít.
Fyzika se s každým dílem lepší, souhlas. Forzu 7 jsem nehrál, naposledy ten poslední díl, co vyšel na X360, takže nemůžu srovnávat.
Pořád si říkám, že bych si koupil Xbox do sbírky, ale má to podmínku - musí tam být alespoň pět exkluzivních her (PC verze mi nevadí, protože na PC stejně nehraji) o které bych měl zájem... tak jsem si zašel na nějaké stránky a nechal jsem si je vyjet a jako jen jsem vytřeštil oči, protože buď to jsou hry které jdou naprosto mimo mě, nebo to jsou kraviny. Kvůli třem hrám to kupovat nebudu a ještě si pár let počkám. Ten seznam exkluzivek byl fakt krátký.
Muzeum je fajn. Moc času jsem v něm tedy nestrávil, ale sem tam, když mě něco popadne, tak si i něco přečtu

Scapes pochvala.
Do GT Vision se už dlouho nic nepřidalo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short