od tdjohn 12. 6. 2020 11:25
Souhlasím, konzole je krásná, i když kdo ví, jak se nám bude líbit po 5 letech doma. Překvapilo mě, že někomu se nelíbil PS3 fat, přitom je pořád pro mě skvělý. Tohle vypadá rozhodně jako něco, na čem si dali záležet.
Hry byly dost nuda. Nic z toho bych nechtěl a GTA V byl hodně špatný vtip. Nevím, kolik musel R* zaplatit, aby takovým nesmyslem otevřeli, ale určitě hodně. R* bohužel je už asi dávno mimo. Nejlepší lidé odešli a třeba RDR2 mi přišlo jako fail. Kdo ví, ale už jim nevěřím jako za dob SA, kdy každá hra posouvala herní možnosti.
Za mě dobré, že bude Spiderman, protože ve 30 FPS jsem ho hrát nechtěl, tak si ho pak někdy zahraju, ale jinak nic. U Horizon mám stejný problém, nebudu hrát na 30 FPS v roce 2018 nebo kdy to vyšlo. Tak snad vydají před 2 i 1 znovu.
Jinak nic moc, no. Šlo to udělat daleko lepší, ale asi mají nějaká esa v rukávu a nebo prostě na to už serou, protože PS4 se prodávalo úplně samo, i když sám hraju v podstatě jen na X1.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite