Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 2. 2017 17:14

Já pochopil akorát to, že ty nechápeš a bloudíš v kruhu. To mi stačí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 2. 2017 17:17

Takže UK byla tvoje svobodná volba?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 2. 2017 18:36

V deterministickém vesmíru? Si děláš srandu ne?
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 2. 2017 18:44

A jak to dokážeš rozlišit? Proč by měl být deterministický?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 2. 2017 18:49

Co to sakra furt meleš? Co jako rozlišovat? Proč bych to potřeboval? To je jako si každý den dělat matematickou analýzu modré barvy, abych si byl jistý, že obloha je modrá, nebo co... Prostě to tak je a hotovo a dokud někdo nepřijde s přesvědčivým důkazem, že tomu tak není, tak to nemusím řešit a spíš se soustředím na to, abych vstal ráno včas do práce a natáhl si boty na správné nohy.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 2. 2017 19:28

Pokud vím, tak determinismus není obecně platný a ani dokázaný. Proto jsem se ptal.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 2. 2017 21:53

tdjohn píše:To nepochopim. Pokud s něčím nesouhlasím, tak tam přece nechodím. To je jako chodit do práce, která tě nebaví, ale je skvěle placená.

Asi takhle... něco jsem se tam naučil, ne že nic. A v oblasti, kde se pohybuju já, si chozením do školy a následným titulem kupuješ to, že na tebe okolí bude koukat jako na někoho, kdo je schopnej ze sebe něco dostat a těma srajdama si úspěšně projít. Je to prostě zkouška odolnosti, vytrvalosti a samozřejmě i těch duševních schopností. No a mě to taky naučilo zodpovědnosti a v mnoha věcech mi to otevřelo oči. Takže jsem rád, že jsem si tím prošel, páč jinak bych s gymplem někde prodával v elektru.

A 20 minut po státnicích se mi ozval headhunter, že by pro mě něco měl. Netuším, jak zjistil, co dělám a kde sehnal mý služební číslo, ale vlastně mě to docela polichotilo. Jestli se vám ostatním ozývají běžně a mám radost z něčeho naprosto samozřejmého, tak omluvte mou neznalost :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 2. 2017 00:19

Tak v pohodě :) To vypadalo, že to bylo k ničemu, ale prostě jsi musel. Jinak já chápu, jak vypadá někdo, komu nikdo nevěří :D

V IT HH píšou pořád, ale jsou to obvykle retardi, kteří ani neví, co dělám. Obvykle to jsou tupé holky, které to mají při škole jako brigádu. A ti starší jsou také k ničemu :D Práci jsem si skoro vždy našel sám. Dneska asi 4, ale to do toho počítám i "cool" nabídky do Německa, UK a podobný nesmysly.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 3. 2. 2017 17:56

No na mě si sehnali i soukromej mobil a to mě dost překvapilo, protože ten rozhodně na počkání nedávám.
Jinak linkedin píše někdo pořád, ale v IT je to standard.
Každopádně gratulace Sasakře :-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 2. 2017 20:52

Díky. Jak ti píše LinkedIn? To bys nejdřív musel přijmout pozvání, aby ti mohla přijít zpráva, ne? A pozvání od těhlech zásadně nepřijímám :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 2. 2017 21:38

By asi moc nevydělali. Normálně ti můžou psát lidi, kteří platí. Když ho všichni nahlásí, tak mu to asi zakážou, ale jinak to je ten základ tý sítě. Asi těžko vydělají na tobě :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 4. 2. 2017 16:22

JJ platící můžou psát i zprávy, ale obvykle ti headhunteři nemají co nabídnout. A taky pozvání nepřijímám. Občas přijmu od nějaké firmy, ale tady v Brně už jsou stejně všichni provaření a člověk o nich ví už dávno
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 2. 2017 19:15

Spíš hlavně ti retardi neumí číst. Mám tam přesně co dělám, co nabízím, co jsem dělal. A oni nabízí prostě něco úplně jiného.

To jako mi psal nějaký týpek o konferenci, kde bych mohl získat i nabídku na práci pro konkrétní firmu. Mu píšu, že je to daleko, ale až bude u nás, tak ať se ozve. A během chvíle mi píše jeho kolega s instrukcemi, jak se tam dostat, co musím splnit. A prý ať si pospíším :D

Proti tomu jsou ty krávy s pěknou fotkou ještě v pohodě.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 7. 2. 2017 14:26

Ha.

Nova masina.

CPU: Intel Core i5 7500
MB: MSI B250M Mortar
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400
GPU: MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G
HDD: M.2 Crucial MX300 275GB + nakej random 2TB tocivej hadr
Bedna: SilentiumPC Aquarius X70W
PSU: Be Quiet! Pure Power 9 500W

Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 2. 2017 09:38

Já jsem nešťastný.
Před měsícem jsem upgradoval (v rámci vrať zpět do dvou měsíců) nový stroj.

Takže teď mám:
CPU: 7700k
MB: MSi Z170 M3
RAM: 8GB DDR 2400 Crucial Ballistix
PSU: Corsair RM750x
GPU: MSi GTX 1070
Case:Be Quiet ! Dark Base 900
A na CPU starou ale dobrou Noctuu se dvěma větrákama....
Udělal jsem nedávno reinstal nových nonOEM woken, nahrál všechny ovladače včera stáhl zaklínače
Zapnul OC funkci
Takže CPU jede na 4.6GHz
Karta na 1979Mhz

tož si pustím zaklínače 3, dám počet snímku neomezeně a vono to nejede přes šedesát, respektive to i spadne pod šedesát a přitom podle testů to má jít ve full HD kolem devadesáti i výš....

Nevím kde je zakopanej pes :(
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka