Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 1. 2017 14:36

Sattero píše:A to často nemusíš mít ani prsty v zásuvce. Někdy to zajiskří jak Teslovo stroj na blesky.

Jo jo, až z toho aj sousedi radost moc nemívaj :-))
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 1. 2017 18:18

S tím jiskřením nevím nevím... z mého pohledu ve mě nikdy žádná holka na začátku nejiskří. Nefungují na mě lásky na první pohled ani se mi nestane, že mě holka napoprvé okouzlí. Vždycky potřebuju čas a nahlídnout jí pod slupku. Obvykle ale není problém poznat, když nějaké jiskření způsobuju já jí, takže toho je samozřejmě dobré se chytnout a pak z toho může něco být.

Jestli jsem se za život zamiloval tak 3×, tak ani jedna z těch holek mě napoprvé nijak neučarovala. Ta poslední se o mě pokoušela půl roku, než jsem povolil a došlo mi, jak je super...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 15. 1. 2017 20:35

To mě na první pohled krásná arménka, o rok mladší než já. No nejenom ona, ale s ní se váže dobrý zážitek: už v autobuse do centra Brna, ještě tehdá ze střední, mi padla do oka. Já očividně taky, protože hned na obě strany cukrbliky že by tdjohn blil jak Alík. Takže jsem se s ní dal po chvíli do řeči, fakt super holka... a za pár dnů jsem zjistil i kde bydlí, aniž bych se ptal nebo se k tomu nějak přičinil. Ani jsem neměl ještě číslo, znal jen jméno a že je spolužačka. A jednou jela busem co normálně já jezdil domů. A vystoupila na stejný zastávce, šla stejným směrem (a doteď si pamatuju že jsem telefonoval s kamarádem, takže jsem se držel trochu dál, řešili jsme auta...). No a pak vešla do vchodu kde bydlím. "Eh? Co??" mi proběhlo hlavou a vlastně i nahlas. Jak jsem zjistil o pár vteřin později, už pár let bydlela... o patro přesně pode mnou :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2017 21:53

Twe - to nevymyslíš :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 1. 2017 22:17

Tak to je dobrý :D :D

Hele, já taky to měl tak, jak píšeš Sasakře, nevěřil jsem moc na nějaké jiskření atd., potřebuju ženskou poznat, zjistit, všechno. A to potřebuju pořád a docela dlouho. Ale můj pohled na jiskru ve vztahu se změnil před dvěma lety a pár měsíci. Nastoupila nová kolegyně. První seznámení tak normál, ale už druhej den to bylo prostě jiný, prostě tam něco bylo. A je to nádhera, abych pravdu řekl. I to líp funguje a lepší, ač složitý, vztah jsem zatím nezažil.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 16. 1. 2017 07:41

Nejhorší je že v baráku s výtahem prostě sousedy nepotkáš. Teda aspoň některé jak je rok dlouhý. A některé po několik let. :)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 16. 1. 2017 10:20

tdjohn píše:To se nesnažím, jen ukazuji jiný pohled. Pokud chceš být lempl a mít ve 20 holku, mně je to úplně jedno. Jen ti řeknu, že z tebe nic nebude. To můžu, ne? :D

:D :D :D Mám holku od 20, za těch 20 let, co jsme spolu jsme se oba dva posunuli o dost výše ve společenském žebříčku. Máme fungující rodinu, kupu kamarádů a známých. Když potřebujeme pomocnou ruku, je tady vždycky někdo a naopak jsme ochotní pomoct. V dovolených se neomezujeme, máme prakticky všechno, co potřebujeme a co chceme.
V práci jsme oba na postech, kdy se nás šéfové chodí ptát na názor ohledně zakázek i fungování firem.
Ale protože jsem si ve 20 našel holku, jsem stále lempl a nikdy ze mne nic nebude. Je mi do pláče, jaký život mne čeká :-(

A teď z jiného soudku, lidi kolem Brna, nehledáte někdo práci? Myslím, že za velmi příjemných finančních podmínek. Kdyby jo, piště mi sz.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod dadaval 16. 1. 2017 14:49

Sedím u mého NTB, hraju hry, na které jsem už dlouho neměla čas a užívám si relax v pivních lázních... (http://vinohradskydum.cz/). To je pohádka, co? Ale zasloužená - po dvou letech téměř bez víkendů už totiž bylo na čase...
dadaval
First Blood

Odeslat příspěvekod boonno 16. 1. 2017 15:23

No já spíš čuju reklamu :-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 16. 1. 2017 18:57

Hlavně nenápadně. :mrgreen:

Jinak škoda toho Brna.. :-/

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2017 19:21

Přijeď k nám, Mraku, a na nějaký chudý nabídky z Brna zapomeneš :D To mi připomíná, že jsem chtěl zkusit Plzeň na práci a nějak se to odložilo. Hledám nějakou dobrou lokalitu, kde bych mohl být v baráku a zároveň nebyl úplně v lesích. Práci samozřejmě vzdáleně, protože lidi mám hodně rád, ale zase ne tak moc. Tak třeba letos.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 16. 1. 2017 20:03

boonno píše:No já spíš čuju reklamu :-)

Ja dokonce i verim, ze to pise nekdo, kdo v tech laznich je. Jenom ne jako host :-)

Tdjohn ma pravdu, ze rozebirat jeho nazory nema cenu. Zkratka vsechno co dela tdjohn, je super, dulezite a posouva to cloveka uplne do jine dimenze a vsechno co tdjohn nedela, je spatne a delaji to jen lempli. Nic vic v tom neni. Ale tak aspon neni uplne mrtvo ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2017 20:17

Tak nějak to je :D Ale nemůžeš čekat, že když děláš všechno špatně, že z tebe něco bude. Si zase říkám, že bych to s ostatními mohl probrat. Jen tady asi nikdo moc dobrý nechce být, no. Ale co kdyby někdo začal chtít!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2017 17:32

Lemplové od nás prostě ví, jak se dělá byznys :D By je mohli najmout v Nintendu...

BadFly Interactive, which is based in the Czech Republic, released Dead Effect 2 on Xbox One last week and on PS4 today

http://www.eurogamer.net/articles/2017- ... ist-threat
Also, we're working on several other games that are definitely interesting, and if your review or preview of Dead Effect 2 is very negative, you won't receive any keys from us in the future.

:D Nejlepší

-- 18. 1. 2017 19:05 --

A jak to máš vlastně s vybavením? Protože cvičení se svojí váhou je tak pro ženský, to je k ničemu. Ale říkal jsi, že máš jednoručky po 16 kg? A pak i dvojručku? Protože 16 kg jednoručky nejsou vůbec špatný. Taková izolace na triceps by asi byla krutá :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 1. 2017 19:09

Dvě jednoručky max 15, jedna max 17. Dvojručku nemám. Ještě mám hrazdu a to je vše, pak už jen co dům dá... podlaha, židle a tak :-D

Teď si ještě musím pořídit nějakej batoh na shyby, popř. kliky.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka