Napadla mě taková blbost...
Pamatujete film Báječní muži na létajících strojích? Ten jeden tam měl takovou, podle mě dost směšnou balicí techniku. Přišel k nějaký ženský a řekl: "Tereza (či jiné jméno), že? My už jsme se dlouho neviděli." "Já nejsem Tereza." "Ne? Vážně ne?" ... a pokračoval
Tahle věc by se dala hezky převést do současnosti... napadlo mě najít si v univerzitní databázi jména dam studujících v prvních či druhých ročnících, a protože univerzitní adresy mají všechny stejnej formát, máme tu databázi kontaktů mladých koček. A teď k té metodě... stačí si vybrat jedno frekventované křestní jméno a napsat mail všem, např. Terezám:
"Ahoj, před pár dny jsem si na netu/seznamce/lide.cz/badoo apod. psal s jednou Terezou, co teď začala studovat takovou a makovou univerzitu. Byla moc fajn a měli jsme se sejít, ale pak z ničeho nic přestala komunikovat, zprávy jsou označeny jako nepřečtené. Nedokážu si vysvětlit proč. Žádný kontakt na ní bohužel nemám, tak zkouším obeslat všechny Terezy na takové a makové univerzitě, protože bych ji rád našel. Nejsi to náhodou ty?

"
Teď mě napadá, že je to trochu analogie k filmu Sexuální praktiky pozemšťanů, tam zase chlap volal.
Myslím, že by to na ně mohlo docela zapůsobit, že se chlap nevzdává a chce tu fajn holku najít. A kdyby náhodou sami byly sami, možná by to mohlo vést k tomu, že by měly zájem o to, aby i je někdo hledal

A hlavně si myslím, že by tam mohla být slušná návratnost, což je bohužel kámen úrazu všech těch Tindrů a Badoo a jiných seznamovacích ptákovin.
Váš názor? Příliš zvrhlé nebo nevinné a originální?
Jo a jinak napadlo mě to opravdu proto, že mi jedna kočka na jedný seznamce přestala reagovat a visí to jako nepřečtené

Kdyby to bylo přečteno a nezareagovala by, pak je to jasný. Ale ***** nepřečteno? To jí odřízli net?