OMG, týdny tu nepíše nikdo a najednou tolik

Není to sice o hrách...
boonno píše:Líbí se mi jak hodnotíš odbornost podle výplaty. To o tobě hodně říká

Ostatně k nám přijít životopis lempla nebo nelempla co střídá firmy jak ponožky, tak rovnou odepisuju, že nemáme zájem. Protože jen lempl nikde pořádně nevydrží

To je spíše vtip, protože typicky manažeři jsou lemplové k ničemu a mají kolikrát víc než někdo, kdo něco fakt dělá. Ale samozřejmě odborníka za 50 neseženeš, takže to není úplně mimo.
Jen lempl projde naší VŠ a pak drží hubu a krok i ve firmě. Asi budete pořádná parta.
jezek píše:Tak on je celý problém v tom, že tdjohn má priority někde jinde (kde to nějak netuším). Ale celou dobu se nás snaží přesvědčit, že pouze ty jeho jsou ty správné a všichni ostatní jsou idioti, že ho nevzývají za boha.
Jinak ony se těžko chápou když tvé argumenty začínají a končí větami: "Jsi lempl, jsi k ničemu, bude lepší když to vzdáš, ani nevíš, proč to děláš, ničeho jsi nedosáhl.":D
To se nesnažím, jen ukazuji jiný pohled. Pokud chceš být lempl a mít ve 20 holku, mně je to úplně jedno. Jen ti řeknu, že z tebe nic nebude. To můžu, ne?

To neříkám. Podporuju lidi, kteří něco chtějí dokázat. Třeba SCobra sem taky už nechodí, protože tady by se akorát dozvěděl, jak nic nejde a že to nemá cenu. Já vždy podporuju lidi, kteří něco chtějí. Jen tu nejsou

Sasakr píše:Omg, kdo je podle tebe loser? Podle mě je loser ten, kdo si není schopen zařídit život tak, aby byl šťastný a spokojený. A je nepodstatné, jestli je spokojenej jako houmlesák nebo miliardář. Míra jejich spokojenosti může být úplně stejná. Takže co jsou to ty tvoje výsledky? Podle čeho určuješ, co je a co není výsledek?! Jedinej výsledek, ke kterýmu všichni míříme, je být šťastný. Jak to vypadá navenek je nepodstatné.
-- 13. 1. 2017 17:30 --Ježek: Nečiň druhým, co nechceš, aby činili tobě

A kdo chce být pomlouván, že...
Výsledek je to, co jsi vyprodukoval. Právě jen to navenek je podstatné. Jinak můžeš být lemplovský mnich, který nic nemá, protože je k ničemu a radši se jen válí. Ale je spokojenej!

Proč bys neměl činit to, co nechceš? To je stejný nesmysl. Pokud ty budeš něco dělat, tak není žádný zákon, který by to oplácel. To je jako kdybys celý život kradl a pak čekal, že někdo okrade tebe

Možná tak ve snu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite