Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod icotech852 2. 11. 2016 20:35

Skvelá diskusia,každopádne Tdjohn +1 za odvážne a skvelé názory.

Tak ja uz ako senior dávam skôr na kľud a pokojny bezproblémový život.Chápem aj otcov,ale zase pokiaľ má chlap už niečo pokupene a nadobudnuté a teraz by mu to začal jeho malý nezbednik ničiť,tak zase len začína od začiatku.

Myslím,že je tam velmi veľa mínusov a len malé plusy,ktoré dodajú klamlivy pocit,že človek niečo na tomto svete zanechá.

-- 2. 11. 2016 20:39 --

tdjohn píše:Prostě jí chceš a nevíš proč, i když to žádný smysl nedává.

tak hlavne v 20tke pri vysokej hladine testosterónu si kvalitne a nechránene v mene lásky zasulozit. ...ale po 30ke príde rozum a názor,že nemusíš mať vsetko :-))

-- 2. 11. 2016 20:52 --

Mrak - no mne sa raz chcel niekto nabúrať z Chile do gmailu a vo Wow mi niekto vytvoril postavu lvl1.
Daj sms notifikáciu a men heslo.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 11. 2016 22:02

PoliceCollector píše:Japonci jsou FAKT MIMO !!!! >:-( >:-( >:-( :grr: :grr: :grr: :grr: :grr:

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/hud ... 03933.html

Pamatuji když Anglický princ šel na party v uniformě hnědokošiláčů se vším všudy, včetně svastiky - a nehulakal jsi tu ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 11. 2016 01:44

At jdou zidi s prominutim do pr*ele. Jak dlouho budou porad mavat touhle kartou? Dalsich 200 let?

Je to sakra jenom show

Dneska aby se clovek bal neco udelat, aby to nahodou nekoho neurazilo.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 3. 11. 2016 11:13

icotech852 píše:Skvelá diskusia,každopádne Tdjohn +1 za odvážne a skvelé názory.

Tak ja uz ako senior dávam skôr na kľud a pokojny bezproblémový život.Chápem aj otcov,ale zase pokiaľ má chlap už niečo pokupene a nadobudnuté a teraz by mu to začal jeho malý nezbednik ničiť,tak zase len začína od začiatku.

Pokud prcka vychováváš od začátku, nic ti nezničí. Nikdy jsme nemusel schovávat gamepady, nikdy jsem nevypínal konzole a kompy, které mi dítě zaplo samo ;-) Pořád je to jen o tom, jestli si v životě uděláš pořádek a dodržíš manitnely nebo ne. Popíšu to něčím, co se mi teď stalo:
Včera jsem byl s malou u doktora a přišly dvě maminky. Viditelně na mateřské, kluci tak +/- rok a půl a běhali tam, řvali, dělali bordel, třískali na dveře (s nápisy "Neklepejte, vyčkejte příchodu sestry") a maminky si viditelně nevěděly rady a jen si ztěžovaly, jak s nimi mají těžký život. Jediné na co se zmohly bylo "Vyjde sestřička a ta vám pak dá co proto, hajzli."
Strašně mne na tom štve, že rodič neumí být u svého vlastního potomka autoritou a přehazuje tuhle zodpovědnost na cizí. Na blití mi bylo...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 11. 2016 13:14

No a pak čteš nějakou studii rádoby vzdělaného "člověka", podle které by se dětem nemělo nic upírat, zakazovat, jakkoliv omezovat a být vždy za každou cenu pozitivní a opravdu tu šavli hodíš. Vidím to v práci dnes a denně kam tenhle "hlavně vždy za každou cenu pozitivně" přístup vede a je to katastrofa. Kdy konečně těm inteligentům s doktoráty a razítky dojde, že milénia výchovných metod tak nějak fungovaly I bez těch jejich new age výpotků!
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 3. 11. 2016 19:59

njn,ale tak zober si súkromie,napr:
- po osprchovaní si chcem ísť nahý po slipy
- clovek má občas aj vetry
- o druhej rano sa zobudíš s erekciou a máš chuť na ženskú
- chcem si zahrať na gitare (edit) Metal

no proste je to už len o pretvarovani a prispôsobovani sa.Proste,deti sú zlaté,pokial nie sú tvoje :-)
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 11. 2016 13:43

Nabízím GTX 1070 MSI Gaming X - koupenou před měsícem, používanou cca 14 dní.
Naposledy upravil PoliceCollector dne 5. 11. 2016 14:35, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 11. 2016 13:52

Za 3000,- ji beru.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 11. 2016 14:35

Voe...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 11. 2016 15:37

3500
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 5. 11. 2016 15:48

2500
GeneHawkins
First Blood

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 11. 2016 16:04

Vy jste komici pánové... :(

No, počkám měsíc, snad se usměje štěstí a vydělám ten zbytek...už to není moc.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 11. 2016 16:10

Jediný komik si tady ty, vždyť už úspěšně čtvrt roku tvrdíš, že peníze na své ultracool dělo máš, teď zase nemáš a prodáváš i tu jedinou věc, co jsi koupil... Jako nepřekvapuje mě to, nicméně...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 11. 2016 16:29

Hlavně říkal, že má dobrou práci. To je tak sto tisíc měsíčně, takže za tři dny má solidní základ a ještě stihne večeři se svou milou.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 5. 11. 2016 17:07

Z druhé ruky už je to o půlku dolů, takže tak 7k bych Ti dal.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka