Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sasakr píše:Hoši, ještě potřebuju poradit. Proč chtěj lidi mít děti? A teď se ptám na chlapy. Mně přijde, že smyslem muzskyho života je obstastnovat ženu. A žena ke svému štěstí zpravidla potřebuje dítě. Jenže já si říkám, že mít dítě jen proto, že to chce žena, je špatně. Já ho nechci, naopak si myslím, že to bude brzda v úsilí dělat ženu šťastnou vším ostatním. Jak to vidíte vy?
N.Marko píše:Nesmíme zapomenout na očekávaný a nezbytně nutný přelet křičícího orla nad vlhce ve větru se pleskající Americkou vlajkou...
Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou. Na to nepotřebuju dítě. Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská. A to je dost pitomej nesoulad. U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí. A já chci dát ženský maximum. Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.jezek píše:Sasakr píše:Hoši, ještě potřebuju poradit. Proč chtěj lidi mít děti? A teď se ptám na chlapy. Mně přijde, že smyslem muzskyho života je obstastnovat ženu. A žena ke svému štěstí zpravidla potřebuje dítě. Jenže já si říkám, že mít dítě jen proto, že to chce žena, je špatně. Já ho nechci, naopak si myslím, že to bude brzda v úsilí dělat ženu šťastnou vším ostatním. Jak to vidíte vy?
Hele, to přijde samo. Já prcka taky nechtěl, ale bylo mi jasné, že někdy ho mít budeme a přeci jen jsme byli už dost staří. Teď je to středobod mého bytí. A na otázku proč mít dítě ti odpovím asi takhle. Sobotu jsme spolu koukali na Harryho Pottera a ona si jen tak lehla na mne a koukala se a bylo z ní cítit, že se cítí bezpečně. A za ten pocit to prostě stojí! Jinak tě bude asi 3/4 dne děsně srát, ale pak přijde okamžik, kdy to špatné rád zapomeneš.
jezek píše:N.Marko píše:Nesmíme zapomenout na očekávaný a nezbytně nutný přelet křičícího orla nad vlhce ve větru se pleskající Americkou vlajkou...
...kterého PC sestřelí svým zlatým Desert Eagelem
Sasakr píše:... Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou.
Sasakr píše:Na to nepotřebuju dítě.
Sasakr píše:Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská.
Sasakr píše:U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít...
Sasakr píše:... a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí.
Sasakr píše:A já chci dát ženský maximum.
Sasakr píše:Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.
GeneHawkins píše:Sasakr píše:
A já chci dát ženský maximum.
Jenže když jí nedáš děcko, nedáš ji maximum.
Sasakr píše:Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí.
Sasakr píše:Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou. Na to nepotřebuju dítě. Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská. A to je dost pitomej nesoulad. U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí. A já chci dát ženský maximum. Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.jezek píše:Sasakr píše:Hoši, ještě potřebuju poradit. Proč chtěj lidi mít děti? A teď se ptám na chlapy. Mně přijde, že smyslem muzskyho života je obstastnovat ženu. A žena ke svému štěstí zpravidla potřebuje dítě. Jenže já si říkám, že mít dítě jen proto, že to chce žena, je špatně. Já ho nechci, naopak si myslím, že to bude brzda v úsilí dělat ženu šťastnou vším ostatním. Jak to vidíte vy?
Hele, to přijde samo. Já prcka taky nechtěl, ale bylo mi jasné, že někdy ho mít budeme a přeci jen jsme byli už dost staří. Teď je to středobod mého bytí. A na otázku proč mít dítě ti odpovím asi takhle. Sobotu jsme spolu koukali na Harryho Pottera a ona si jen tak lehla na mne a koukala se a bylo z ní cítit, že se cítí bezpečně. A za ten pocit to prostě stojí! Jinak tě bude asi 3/4 dne děsně srát, ale pak přijde okamžik, kdy to špatné rád zapomeneš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků