Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 10. 2016 16:38

Prostě mám konečně ženu :) Na tom nic napínavého není :)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 10. 2016 17:22

Obrázek
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 10. 2016 21:21

Twe Mexická telenovela hadr. Teď ještě čekám, kdy se objeví hlavní záporák v podobě profesionálního svůdníka José Mario Pedro Gonzalese (vesnický idiot a pasák ve výslužbě), který ti obratnou manipulací a vhodné rozhozenymi úplatky v podobě jitrnic a levných bonbonier zpusobi rektalni kolostomii a vytrhne tvé sexi mandle, díky čemuž o tebe všechny ženy ztratí zájem. Závěr této epické bitvy dobra a zla se bude odehrávat na pokraji explodujiciho kráteru sopky v Sibiřské tajze.

Nesmíme zapomenout na očekávaný a nezbytně nutný přelet křičícího orla nad vlhce ve větru se pleskající Americkou vlajkou...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 29. 10. 2016 22:50

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 31. 10. 2016 13:17

Sasakr píše:Hoši, ještě potřebuju poradit. Proč chtěj lidi mít děti? A teď se ptám na chlapy. Mně přijde, že smyslem muzskyho života je obstastnovat ženu. A žena ke svému štěstí zpravidla potřebuje dítě. Jenže já si říkám, že mít dítě jen proto, že to chce žena, je špatně. Já ho nechci, naopak si myslím, že to bude brzda v úsilí dělat ženu šťastnou vším ostatním. Jak to vidíte vy?

Hele, to přijde samo. Já prcka taky nechtěl, ale bylo mi jasné, že někdy ho mít budeme a přeci jen jsme byli už dost staří. Teď je to středobod mého bytí. A na otázku proč mít dítě ti odpovím asi takhle. Sobotu jsme spolu koukali na Harryho Pottera a ona si jen tak lehla na mne a koukala se a bylo z ní cítit, že se cítí bezpečně. A za ten pocit to prostě stojí! Jinak tě bude asi 3/4 dne děsně srát, ale pak přijde okamžik, kdy to špatné rád zapomeneš.

-- 31. 10. 2016 13:28 --

N.Marko píše:Nesmíme zapomenout na očekávaný a nezbytně nutný přelet křičícího orla nad vlhce ve větru se pleskající Americkou vlajkou...

...kterého PC sestřelí svým zlatým Desert Eagelem ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 10. 2016 17:48

jezek píše:
Sasakr píše:Hoši, ještě potřebuju poradit. Proč chtěj lidi mít děti? A teď se ptám na chlapy. Mně přijde, že smyslem muzskyho života je obstastnovat ženu. A žena ke svému štěstí zpravidla potřebuje dítě. Jenže já si říkám, že mít dítě jen proto, že to chce žena, je špatně. Já ho nechci, naopak si myslím, že to bude brzda v úsilí dělat ženu šťastnou vším ostatním. Jak to vidíte vy?

Hele, to přijde samo. Já prcka taky nechtěl, ale bylo mi jasné, že někdy ho mít budeme a přeci jen jsme byli už dost staří. Teď je to středobod mého bytí. A na otázku proč mít dítě ti odpovím asi takhle. Sobotu jsme spolu koukali na Harryho Pottera a ona si jen tak lehla na mne a koukala se a bylo z ní cítit, že se cítí bezpečně. A za ten pocit to prostě stojí! Jinak tě bude asi 3/4 dne děsně srát, ale pak přijde okamžik, kdy to špatné rád zapomeneš.
Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou. Na to nepotřebuju dítě. Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská. A to je dost pitomej nesoulad. U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí. A já chci dát ženský maximum. Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 10. 2016 18:04

jezek píše:
N.Marko píše:Nesmíme zapomenout na očekávaný a nezbytně nutný přelet křičícího orla nad vlhce ve větru se pleskající Americkou vlajkou...

...kterého PC sestřelí svým zlatým Desert Eagelem ;-)

Myslíš toho co si ho koupí stejně jako své nabušené auto/řidičák/zbroják/práci/byt/cokoliv? ;)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 31. 10. 2016 18:47

Sasakr píše:... Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou.

Nemůžeš.
Sasakr píše:Na to nepotřebuju dítě.

Potřebuješ. Nenahraditelné.
Sasakr píše:Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská.

Nesmysl. Partner je partner a děcko je děcko. Takhle se to zjednodušovat nedá, ve vnímání toho druhého nemusí být rozdíl mezi mužem a ženou.
Sasakr píše:U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít...

To je možně, ale je to asi jako s myčkou nádobí. Kdo ji neměl a má, nechápe, jak bez ní mohl žít.
Sasakr píše:... a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí.

Tak to bezesporu.
Sasakr píše:A já chci dát ženský maximum.

Jenže když jí nedáš děcko, nedáš ji maximum.
Sasakr píše:Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.

No a to je právě naopak, a to je ta výhra!
GeneHawkins
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 10. 2016 18:56

GeneHawkins píše:Sasakr píše:
A já chci dát ženský maximum.

Jenže když jí nedáš děcko, nedáš ji maximum.

Přesně. A to je ten průser :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 10. 2016 20:39

Sasakr píše:Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí.

To je jasný, nikdo děti nechce. Jenže když se to stane, tak pak jsi rád, protože tě to oblbne. Takže se nediv, že nechceš svůj čas investovat do věcí, které teď nedávají smysl. Až ho budeš mít, tak pochopíš, že je to super. Ale samozřejmě to bude jen iluze, která je vytvořená, aby vůbec někdo děti chtěl. Stejně jako chceš ženskou. Prostě jí chceš a nevíš proč, i když to žádný smysl nedává.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 1. 11. 2016 11:49

Sasakr píše:
jezek píše:

Tohle bych chápal. Ale přeci to samý můžu cítit se svou ženou. Na to nepotřebuju dítě. Nemůžu si pomoct, pro ženskou je středem vesmíru děcko a pro chlapa je to ženská. A to je dost pitomej nesoulad. U dítěte mám dva zásadní problémy. Necítím potřebu ho mít a hlavně když ho budu mít, budu muset dělit sebe (čas, prachy, životní sílu) mezi děcko a jí. A já chci dát ženský maximum. Děcko mi to znemožní a to mě bude srát.

Tohle pochopíš, až to dítě mít budeš. Je to něco úplně jiného. Zjistíš, že na ženské ti nebude nikdy tak záležet, jak na tom dítěti. Je to úplně jiný level, ne vyšší, ale úplně jiný. K tomu dojdeš...
...nebo taky ne a pak vidím, jak z dětí mých kamarádů rostou parchanti bez úcty a vychování.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod srato 1. 11. 2016 23:20

Pravděpodobně je to postupný vývoj, chlapi k tomu zřejmě dospějeme později.
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 11. 2016 23:34

Jak později? Čím je člověk starší, tím více ví, že děti mít je nesmysl. Když je ti dvacet a jsi zamilovaný, tak vůbec nevíš, klidně je mít budeš a ještě rád.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 2. 11. 2016 11:39

V půl páté ráno mi přišel mail od MS, že je nějaká aktivita na mém účtu, abych změnil heslo. Tak jsem pak (ne přes odkaz) udělal (ono to dál nepustí, dokud nezměním). Pak jsem čučel.. Trochu popíšu.
K přihlášení k MS službám je mail nebo alias, který mám na skype. Skype nepoužívám už pár let.
Mám samozřejmě win 10, pak tel s WP 8.1. Přičemž díky účtu hezky synchronizováno, obnova je pak chvilková.
No a co je zajímavé. V historii aktivit jsem měl dvě úspěšné přihlášení k účtu cca vždy hodinu po tom, co jsem byl naposled aktivní na svých zařízeních z lokality India a Irák.. :hm Jedno v neděli, druhé včera. Jako, nic jiného se nestalo. Nedošlo k žádné změně, nic podobného. A jedinej rozdíl byl, že pro přihlášení byl použit alias místo e-mailu. Jednou to bylo ve chrome prohlížeči, podruhé to bylo neznámá app/zařízení. No, nechápu. Jsou to různá místa, různé doby bez nějakého efektu. Tak mi to překvapilo. A to není poprvé, kdysi se něco takového vyskytlo na FB, kde jsem pak taky měnil heslo. Tak nevím. By klidně mohla bejt synchronizace, jen mi mate, že takovéhle lokality, kde bych k těm IP přišel. Nedělám si iluze o poskytovateli netu a operátoru, ale předpokládám, že až takhle daleko nesahaj :mrgreen: A proč mně, nějakej bezvýznamnej vůl z ČR. :mrgreen: A teda krom toho jsem zjistil, že se asi dva týdny tel nesynchronizuje, nevím, kde má zas MS chybu. Nějaká chyba mi vyskočí, řešení jsem zatím nekoumal.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka