PoliceCollector píše:Abys nezvostal na starý kolena jako kůl v plotě, voe a mel se o tebe kdo postarat ?
Protože budes mit svou ženu rád a dítě je logický vyústění vztahu ?
Protože nebudeš chtít aby tvoje prachy připadly státu nebo vzdálené přízni ?
Nemusíš. Nemusíš chtít děti. Ale jak říkám - časové okno. A třeba ti utekla ta tvoje protože je chtěla. Tak nebul.
Huš ! Nic pro tebe...
Pokud nechce zůstat sám, musíš mít ženu, co tě přežije. Děti se na tebe vyserou a bylo by dost nefér jim to mít za zlý.
Aby se o mě měl kdo postarat? Postarají se o tebe tvoje úspory, které sis celý život schraňoval, protože jsi věděl, že jednou budeš starý. Pro naivky a pitomce je tu pak ještě státní důchodový systém.
Logické vyústění vztahu? Rozveď mi tu logiku, já ji tam nevidím. Smyslem je dělat toho druhýho šťastný. Dítě, pokud nejsem Rotschild, mě v tomto omezí.
Mé prachy odkážu komu budu chtít. Asi kámošům.
Ano, tvrdí, že mimo jiné utelka proto. Jenže jednak jí jeblo, když tohle řeší v jednadvaceti, za druhý slibujících tlučhubů je hromada. A za třetí já jí dítě slibovat nebudu jen proto, abych si ji udržel. Pokud je to logické vyústění vztahu, jak tvrdíte, pak k tomu teda dojdu sám a nemusí se to řešit.
Jinak vyblil jsem se do holek. Tam je to vůbec takovej můj tragikomickej deníček, tak to chci mít pohromadě, až to budu v důchodu číst.