Tak ono uživit se jako youtuber v ČR je krapet složitější než třeba v USA. Jsme malý trh a tak se za reklamu platí míň jak třeba v USA nebo Německu a navíc ani těch shlédnutí není tolik, protože česky rozumí lidi jen tady a na Slovensku. Sice si tu pár pubochů a mlaďochů teď takhle vydělává, ale jsou to spíš desetitisíce měsíčne u těch úspěšných. Jako dobrá brigádka, ale na stáří se tak člověk nezajistí.
Telefon: Samsung galaxy s10 Konzole: ps3, wii Auto: Škoda Scala
Budete kupovat Mafii? Podle videí to vypadá technologicky hodně jako GTA, takže si asi nechali poradit a nebál bych se toho. Oficiální videa vypadala dost divně, ale tohle by mohlo být fajn. Tak teď nevím, jestli do toho jít.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Moc jsem to nesledoval, ale videa mě moc nepřesvědčila. A jestli to bude jako druhá Mafia, tak to budou stejně za chvíli dávat zadarmo i k housce. Technologicky mi to přejde jako M2, což ale není špatně.
Sasakr píše:Technologicky jako GTA? Co si pod tím mám představit? Mně to podle videí nejvíc připomíná Drivera čtyřku...
Asi použili GTA V pro vývoj. Jako neříkám, že to tak je, ale ta videa tak vypadají. Protože fyzika byla na videích špatná a teď vypadá jako ta z V, což není sice žádná pecka, ale lepší než nic. Prostě celé chování mi tak přijde. Stejně jako Assassin byl ve Watch dogs.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short