Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sattero píše:PC... Nemam co bych rekl. Pojd delat do AT&T, tady jsme vsichni lini a vime vcelku prd, zapadl bys.
Nekdo mu tusim nabizel i sestaveni zadarmo. Jen za to, ze ho uvidi nazivo.Darwel píše:PC, tyvole, nech si to sestavit od KineCZka. Bude to odladeny. Bude to tichy. Budes mit zaruku ze to funguje. Priveze to az k tobe. Predvede ti to. Nebudes to muset resit.
Cim myslis, ze to je?PoliceCollector píše:Obávám se ze kineczek mě má plný zuby a ostatní též.
Mas pravdu. Ostatni lide dane neplati.PoliceCollector píše:Pracuju. Je to náročné a moc si díky daním nevydělám.
Nahodou to je dobry zpusob, jak nektere lidi *****Sasakr píše:No ty vole... to jsem zas po dlouhý době přišel. Tak já vám asi jen řeknu, že se mám dobře, a zase mizím.
Podle toho nemuzes hodnotit. Vzdy je to o prioritach.icotech852 píše:Náhodou som si s nim zahral Elite Dangerous,tak zase až tak chudobný nie je,keď má na hry za 30€,viď...
holubek002 píše:
Sattero: To zni lakave...
Sattero píše:PC... Nemam co bych rekl. Pojd delat do AT&T, tady jsme vsichni lini a vime vcelku prd, zapadl bys.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků